Satiec pasaules gudrākos prātus seriāla «Elementāri, Vatson!» otrajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Arī jaunākajos notikumos saskanīgo duetu - Vatsoni un Šerloku Holmsu sagaida sarežģīti un grūti atrisināmi noziegumi mūsdienīgā izpildījumā. Turklāt to risināšanā pievienosies Holmsa brālis Maikrofts! Kā sadzīvos trijotne?

Holmss atgriežas Londonā

Mūsdienīgā Šerloka Holmsa interpretācijā seriālā «Elementāri, Vatson!» darbība notiek Ņujorkā, lai arī pats Šerloks Holmss ir no Anglijas - reiz darbojies kā Skotlendjarda konsultants izmeklēšanas lietās, taču kritis narkotiku gūstā un pēc ārstēšanās kursa pārcēlies uz ASV. Otrajā sezonā Holmss atgriezīsies vietā no kuras reiz aizbēdzis. Holmss ar Vatsoni dosies uz Londonu, lai atrastu Holmsa bijušo policijas pārinieku Lestreidu, kurš ir nobēdzis pagrīdē, jo ar granātu draudējis kādam aizdomās turamajam. Tur viņi atklāj, ka Holmsa brālis Maikrofts ir apmeties uz dzīvi Holmsa bijušajā Beikerstrītas mājoklī. Holmss cenšas apstiprināt Lestreida aizdomas, izlīgstot ar brāli. Turpmākos notikumus ieraudzīsiet, skatoties «Elementāri, Vatson!» 2.sezonu no 9. augusta svētdienās plkst. 21:00 kanālā TV6!

Kas atveido Holmsa brāli?

Otrajā sezonā seriālā parādīsies Holmsa brālis Maikrofts, kurš spraigajos notikumos iesaistīsies septiņās sērijās. Maikrofts no Londonas ieradīsies Ņujorkā pie Holmsa, lai lūgtu viņa un Vatsones palīdzību saistībā ar viņa bijušo līgavu, kuru kāds iecerējis nogalināt. Lai arī Maikrofts ieradies tikai šā iemesla dēļ, tomēr viņš uzkavēsies ilgāk un iesaistīsies arī citu noziegumu risināšanas procesos. Turklāt Maikrofts sadraudzēsies ar Vatsoni un starp abiem gaidāmas abpusējas simpātijas. Kas apburs Vatsoni? Šarmantais Maikrofta atveidotājs, aktieris Rīss Ifanss (Rhys Ifans), par kura pievienošanos komandai seriāla veidotājs Roberts Dohertijs saka: «Es esmu sajūsmā par to, ka aktieris spēlē seriālā. Un vienlīdz arī pagodināts, jo vienmēr esmu augsti vērtējis viņa aktierspēli. Turklāt no komandas - galveno varoņu atveidotājiem, aktieriem Džonija Lī Millera un Lūsijas Lī, kuriem ir bijusi sadarbība ar aktieri, esmu dzirdējis tās labākās atsauksmes.»

Foto: publicitātes

Aktiera R.Ifansa seja Latvijas skatītājiem nebūs sveša. Pavisam nesen bija ieraugāms filmā «Serēna» (Serena), kurā spēlēja kopā ar Bredliju Kūperu (Bradley Cooper) un Dženiferu Lorensu (Jennifer Lawrence). Tāpat aktieris ir ieraugāms arī kinofilmās «Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks» (The Amazing Spider-Man), «Harijs Poters un Nāves dāvesti: Pirmā daļa» (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1), «Brīnumainā aukle atgriežas» (Nanny McPhee: returns), «Radio pirāti» (Pirate radio), «Elizabete: Zelta laikmets» (Elizabeth: Golden age), kā arī viņa balss ir ieskaņota animācijas filmā «Gārfilds» (Garfield 2).

Izbaudiet seriāla «Elementāri, Vatson!» 2.sezonu no 9.augusta plkst. 21:00 kanālā TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu