Striptīzdejotājs «Maģiskais Maiks XXL» gatavojas iznācienam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 24.jūlijā, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt muzikālo komēdiju «Maģiskais Maiks XXL» («Magic Mike XXL»). Kino kritiķi to jau nodēvējuši par šīs vasaras pikantāko kino stāstu, kurš īpaši pie sirds ies sievietēm.

Muzikālā komēdija «Maģiskais Maiks XXL» ir turpinājums izklaidējošajam stāstam par jau reiz iepazīto striptīza dejotāju Maiku. Tagad ir pagājuši trīs gadi, kopš viņš pielicis punktu savai veiksmīgajai dejotāja karjerai. Arī Maika bijušie kolēģi beidzot ir nolēmuši mainīt nodarbošanos, taču viņi vēlas aiziet ar satriecošu šovu. Lai tas izdotos pilnvērtīgs, kolēģi atvadu tūrē uzaicina piedalīties arī Maiku. Garajā ceļā uz pēdējo uzstāšanās vietu puiši, piestājot vairākās mazpilsētās, atjauno padzisušās draudzības saites un apgūst jaunas striptīza dejas kustības, kas viņu noslēguma šovu padara sensacionālu un neaizmirstamu.

Izklaidējošā mūzika, ļoti atklātas vīriešu sarunas un pikantas deju kustības ir tikai daži no šīs komēdijas dārgumiem. Par spožāko šā kino darba dārgakmeni tiek uzskatīts galvenās lomas atveidotājs aktieris Čenings Teitums, kura pievilcība ietekmīgajam dzīves stila žurnālam «People» likusi viņu nodēvēt pat par planētas seksīgāko vīrieti. Tiesa, izskats nav vienīgā īpašība, ar kuru šis slavenais amerikāņu aktieris var lepoties. Par spīti ažiotāžai ap viņa ārieni, Čenings Teitums ir viens no ražīgākajiem un talantīgākajiem Holivudas trīsdesmitgadniekiem.

Starp citu, par seksīgāko pasaulē dēvētajam aktierim pēc filmēšanās pieredzes muzikālajā komēdijā «Maģiskais Maiks XXL» ir stingrs viedoklis par vīriešu striptīza kultūru: «Tas ir diezgan briesmīgi, ka vīriešu striptīzs nav attīstījies. Vīrieša striptīza deja vēl joprojām vairumam asociējas ar pāris kustībām ugunsdzēsēja tērpā un 80. gadu rokmūziku. Man tas šķiet šausmīgi. Nav tā, ka mēģinām taisīt revolūciju šajā jomā, tomēr mēs noteikti cenšamies vīriešu striptīzā iekļaut vairāk emociju un skaistuma. Bet es arī netaisos gari filozofēt par šo tēmu, jo beigās tas tāpat ir paredzēts tikai izklaidei.»

Seksīga, smieklīga un pozitīvi uzlādējoša - tāda pēc daudzu kino kritiķu domām ir filma «Maģiskais Maiks XXL». Perfekta izvēle vieglam un bezrūpīgam vasaras vakaram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu