«Neiespējamā misija: Slepenā nācija» ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 6. augustā, kinoteātrī «Kino Citadele» notiks «Kinoblogeri piedāvā» īpašais «Neiespējamā misija: Slepenā nācija» pirmizrādes seanss

Ītana Hanta un viņa komandas jaunā neiespējamā misija ir izsekot un deaktivizēt sindikātu - starptautiska mēroga slepeno aģentu organizāciju, kuras uzdevums ir iznīcināt NMS aģentūru. Sindikāta mērķis ir iedibināt jaunu pasaules kārtību un īstenot virkni plaša mēroga teroraktu. Viņi sāk misiju, apzinoties tās lielāko draudu - sindikāta tīkls apņem visu pasauli.

"Slepenā nācija" būs jau piektā "neiespējamā misija", ar ko centīsies tikt galā "Toms Krūzs & Co". Šoreiz režisora krēslā ir iesēdies Kriss Makverijs, kuram šī būs tikai trešā filma šādā amatā, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir pirmo reizi ar pīpi uz jumta, jo Makverijs jau ilgus gadus ir veiksmīgi darbojies Holivudā kā scenāriju autors un īpaša draudzība viņam ir izveidojusies tieši ar Krūzu - viņu tandēms bija atbildīgs gan par "Valkyrie" un "Jack Reacher", gan par vienu no lieliskākajiem pagājušā gada "action" un zinātniskās fantastikas pārsteigumiem, "Edge of Tomorrow". Par to, ka "Paramount" filmu studija ir pārliecināta par filmu un tās izdošanos, liecina fakts, ka tās iznākšanas datums tika pārcelts nevis uz priekšu, kā tas nereti notiek, bet tieši otrādi - no decembra uz jūliju," stāstīja Timoņins.

Pirms seansa notiks arī prezentācija ar nosaukumu «Labākās Toma Krūza filmas bez Toma Krūza!», kā arī konkursi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu