Noskaties: Tarantino jaunās filmas reklāmas rullītis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iznācis amerikāņu režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas «The Hateful Eight» reklāmas rullītis. Divas minūtes garajā rullītī redzami kadri no gaidāmā vesterna ar daudziem spilgtiem varoņiem.

Filma uzņemta uz 70 milimetru kinolentes, kurai ir augstāka izšķirtspēja nekā ierastākajam 35 milimetru formātam.

Pagājušogad internetā tika nopludināts «The Hateful Eight» scenārijs un Tarantino paziņoja, ka esot atteicies no ieceres uzņemt filmu. Taču vēlāk viņš mainīja domas. Filma iznāks šogad ap Ziemassvētkiem.

«The Hateful Eight» būs astotā Tarantino filma, kas tapusi sadarbībā ar producentu kompāniju «Weinstein Co.». Uzņēmuma vadītājs Hārvijs Veinšteins sacīja, ka tā esot «labākā laulība, kāda man jebkad bijusi», un lūdza žurnālistiem to neteikt viņa sievai Džordžīnai Čepmenai.

«The Hateful Eight» darbība norisinās Vaiomingas štatā neilgi pēc Pilsoņu kara beigām.

Aktieru sastāvā ir Brūss Derns, Semjels L.Džeksons, Maikls Madsens, Kurts Rasels un Ambera Tamblina. Džeksons tēlos noziedznieku ķērāju pret atlīdzību, savukārt Rasels un Derns iejutīsies Amerikas Konfederācijas ģenerāļu lomās, Madsens atveidos kovboju, bet Tamblina - gūstekni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu