«Straight Outta Compton» saglabā 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai arī vēl piektdien par Ziemeļamerikas pieprasītāko filmu bija kļuvusi lente «War Room», nedēļas griezumā tomēr trešo nedēļu pēc kārtas 1. vietu spējusi saglabāt režisora Gerija Greja (F. Gary Gray) filma, kas stāsta par leģendāro Komptonas (Kalifornijā) hiphopa apvienību «N.W.A.» (Niggaz Wit Attitudes) - «Straight Outta Compton».

Filma, kurā galvenās lomas tēlo Ošī Džeksons Juniors (Ice Cube lomā) un Korijs Hokinss (kā Dr.Dre) un kuras budžets ir 29 miljoni, nedēļas griezumā iekasējusi 13,2 miljonus dolāru.

Arī repera, producenta un miljonāra Dr.Dre jaunā plate jeb precīzāk skaņu celiņš šai filmai, kas veltīts dzimtajai Komptonai, «Compton» (Interscope/Universal), turpina būt komerciāli veiksmīgs.

«N.W.A.» tiek uzskatīta par gangsterrepa (gangsta rap) aizsācējiem. Tā darbojās no 1987. gada līdz 1991. gadam, tika aizliegta daudzās ASV radiostacijās.

Otrais albums «Straight Outta Compton» tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem jaunā gangsterrepa albumiem.

Topa 2. vietā ar 11 miljoniem kristiešu kinofilma «War Room», kuras režisors ir Alekss Kendriks (Alex Kendrick).

Toma Krūza «Mission: Impossible - Rogue Nation» noslīdējusi uz 3. vietu, bet 4. vietā ar 8 miljoniem kinostudijas «The Weinstein Company» un režisora, scenārija līdzautora John Erick Dowdle («Quarantine», «Devil») asa sižeta trilleris «No Escape» ar Pīrsu Brosnanu galvenajā lomā.

Foto: publicitātes

5. vietā šausmu filma «Sinisters 2», bet 6. pozīcijā Gaja Ričija (Guy Ritchie) jaunā filma «The Man from U.N.C.L.E.».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu