Džekmens: Es nopietni apsvērtu Bonda lomas piedāvājumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens atklāj, ka «nopietni apsvērtu» piedāvājumu spēlēt spiegu Džeimsu Bondu nākamajās sērijas filmās, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Džekmens sacīja, ka viņam loma piedāvāta pirms apmēram desmit gadiem, taču laika trūkuma dēļ viņš atteicies. Bonda lomu ieguva aktieris Daniels Kreigs.

«Man it kā piedāvāja,» trešdien Austrālijas televīzijas raidījumā «The Project» teica Džekmens. «Tolaik man vēl priekšā bija «X-Men 2» uzņemšana. Es atteicos, jo tas nebija īstais laiks. Bet tas nebija viegli.»

Kreigs pieļāvis, ka varētu aiziet no franšīzes pēc gaidāmās kinolentes «Spectre» iznākšanas. Džekmens norādīja, ka varētu ieņemt Kreiga vietu, ja viņam tiktu izteikts piedāvājums.

«Es to nopietni apsvērtu,» sacīja austrāliešu aktieris.

Pagaidām par ticamāko Kreiga aizstājēju uzskata aktieri Idrisu Elbu, kurš varētu kļūt par pirmo melnādaino Džeimsa Bonda lomas atveidotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu