«Viesnīca «Transilvānija» 2» uzstāda septembra labāko rezultātu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2012. gada animācijas filmas «Hotel Transylvania» turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2» («Hotel Transylvania 2») uzstādījusi visu laiku labāko septembra rezultātu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā filmiņa par Draku un viņa monstru iekasējusi 47,5 miljonus dolāru.

Anotācija: Slavenajā viesnīcā «Transilvānija», kura pieder labsirdīgajam vampīram Drakulam, viss it kā iet uz augšu – tagad to var apmeklēt arī cilvēki! Taču Draks noraizējies par to, ka viņa apburošajā mazdēliņā Denijā – pa pusei cilvēkā, pa pusei vampīrā - ir daudz vairāk no cilvēka nekā no vampīra. Tāpēc viņš dod savai monstru komandai pavēli izmācīt puiku, kā vien vajag, lai viņš kļūtu par īstu vampīru! Tikmēr Drakulas meita Meivisa kopā ar savu vīru-cilvēku Džoniju dodas pie viņa vecākiem un pārdzīvo īstu kultūršoku, bet Draka tēvs Vlads – īgns, vecs vampīrs, slavens ar saviem radikālajiem uzskatiem par vampīru dzīvi, grasās ierasties ciemos. Var tikai iedomāties, kas būs par brēku, kad Vlads uzzinās, ka viņa mazmeitas dēls ir tikai pa pusei vampīrs un viesnīcā «Transilvānija» tagad laiž arī cilvēkus.

Scenārija autors - Adams Sandlers.

Otrs jaunums topā - amerikāņu režisores Nensijas Meijeres (Nancy Meyers) komēdija «The Intern», kurā galvenās lomas spēlē Roberts de Niro (Robert de Niro) un Anna Hataveja (Anne Hathaway). Pirmajā nedēļā - 18,2 miljoni.

«The Intern» pirmizrāde. Filmā galvenās lomas spēlē Roberts DeNiro (Robert De Niro) un Anna Hataveja (Anne Hathaway)
«The Intern» pirmizrāde. Filmā galvenās lomas spēlē Roberts DeNiro (Robert De Niro) un Anna Hataveja (Anne Hathaway) Foto: REUTERS/Scanpix

3. vietā Džeimsa Dašnera (James Dashner) romānu «Labirinta gūstā» (Maze Runner) triloģijas otrās daļas ekranizējums. Pirmajā nedēļā iekasēti 14 miljoni dolāru.

4. vietā «Everest» - lielbudžeta trilleris par 1996. gada traģiskajiem notikumiem pasaules augstākajā kalnā. Galvenās lomas filmā atveido Džeks Džilenhols, Džošs Brolins un Keira Naitlija, bet kinolentes režisors ir islandietis Baltazars Kormakurs.

5. vietā Džonijs Deps un gangsteru filma «Black Mass» («Melnā mise») par Bostonas gangsteri Džeimsu «Vaitiju» Baldžeru.

Baldžeru 2013. gadā notiesāja par piedalīšanos 11 slepkavību pastrādāšanā no 70. līdz 90. gadiem, kad viņš vadīja plašu noziedzības tīklu. 90.gados viņš kļuva par Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) informantu. Bijušais aģents viņu brīdināja par tuvojošos aizturēšanu, tāpēc 1995. gadā Baldžers sāka bēguļot no likumsargiem. Viņu notvēra tikai 2011. gadā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu