«Labirinta gūstā» otrā filma iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Džeimsa Dašnera (James Dashner) romānu «Labirinta gūstā» (Maze Runner) triloģijas otrās daļas ekranizējums iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātrus. Pirmajā nedēļā iekasēti 30,3 miljoni dolāru.

2. vietā ar 23,3 miljoniem Džonijs Deps un gangsteru filma «Black Mass» («Melnā mise») par Bostonas gangsteri Džeimsu «Vaitiju» Baldžeru.

Baldžeru 2013. gadā notiesāja par piedalīšanos 11 slepkavību pastrādāšanā no 70. līdz 90. gadiem, kad viņš vadīja plašu noziedzības tīklu. 90.gados viņš kļuva par Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) informantu. Bijušais aģents viņu brīdināja par tuvojošos aizturēšanu, tāpēc 1995. gadā Baldžers sāka bēguļot no likumsargiem. Viņu notvēra tikai 2011. gadā.

3. vietā ar 10.8 miljoniem ir režisora M.N. Šamalana (M Night Shyamalan) veidotā šausmu filma «Ciemos» («The Visit»).

Pagājušās nedēļas līderis, «The Sony/Screen Gems» romantiskais attiecību trilleris «The Perfect Guy» («Perfektais vīrietis») numur 4, bet 5. vietā «Everest» - lielbudžeta trilleris par 1996. gada traģiskajiem notikumiem pasaules augstākajā kalnā. Galvenās lomas filmā atveido Džeks Džilenhols, Džošs Brolins un Keira Naitlija, bet kinolentes režisors ir islandietis Baltazars Kormakurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu