Kreigs negatavojas atteikties no Džeimsa Bonda lomas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs sacījis, ka neplānojot atteikties no Džeimsa Bonda lomas uzreiz pēc filmas «Spectre» iznākšanas, vēsta laikraksts «The Guardian». Lai arī medijos jau aktīvi tiek spriests par Kreiga iespējamo pēcteci, aktieris negatavojas tik drīz pamest savu slavenāko lomu. «Es sportoju līdz spēku izsīkumam,» viņš teica intervijā žurnālam «Event». «Tas kļūst arvien grūtāk. Taču tāda ir dzīve. Es turpināšu tik ilgi, kamēr fiziski būšu uz to spējīgs.»

«Esmu noslēdzis līgumu par vēl vienu filmu, taču nesākšu izteikt prognozes,» viņš atklāja.

47 gadus vecais Kreigs spēlē Bonda lomu pēdējos deviņus gadus. Viņš piedalījies četrās filmās par slaveno aģentu 007.

Aktieris atzina, ka esot nopietni apsvēris aiziešanu no franšīzes pēc 2012. gada kinolentes «Skyfall» («Operācija «Skyfall«») iznākšanas. Taču filmas panākumi esot iedvesmojuši Kreigu turpināt.

Daudz spriests par iespējamo Kreiga nomainītāju. Bukmeikeru favorīts patlaban ir seriāla «Homeland» («Svešais starp savējiem») aktieris Diemiens Lūiss, bet otrajā vietā ir Toms Hārdijs. Trešais ticamākais kandidāts ir britu aktieris Idriss Elba, kurš varētu kļūt par pirmo melnādaino Bondu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu