Zinātni var pārdot! ASV kino topā uzvar Meta Deimona «Marsietis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros veiksmīgi startējusi jaunā Ridlija Skota fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā galvenajā lomā iejuties Holivudas zvaigzne Mets Deimons (Matt Damon).

Savā pirmajā nedēļas nogalē «Marsietis» tikai par nepilnu miljonu atpalicis no jauna oktobra mēneša rekorda uzstādīšanas. Iekasēti 55 miljoni, un tas ir pieteikums vismaz 150 miljoniem kopsummā.

Par filmu: Pēc neveiksmīgas NASA ekspedīcijas uz Marsu astronauts Marks Veitnijs (Mets Deimons) šķietami iet bojā, taču, kā vēlāk izrādās, ir palicis dzīvs. Ko darīt vienam pašam uz Marsa? Kā izdzīvot? Kā sazināties ar Zemi?

Ļoti labu otro nedēļas nogali aizvadījis 2012. gada animācijas filmas «Hotel Transylvania» turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2» («Hotel Transylvania 2»). Nedēļas griezumā filmiņa par Draku un viņa monstru iekasējusi 33 miljonus dolāru, bet kopējie ieņēmumi jau nākamās nedēļas laikā pārsniegs 100 miljonus.

Trijnieku ar 12 miljoniem noslēdz viens no gada spožākajiem trilleriem – filma «Sicario: Narkokarš» («Sicario»). Tās aizraujošā sižeta līnija un profesionālie spriedzes kāpinājumi jau izpelnījās atzinību pieredzējušo Kannu kinofestivāla kritiķu vidū.

Kriminālā trillera «Sicario: Narkokarš» darbība notiek Meksikas kriminogēnā vidē, kur ikdiena ir narkotiku tirdzniecības grupējumi un miljardiem dolārus vērti darījumi. Vienu no ietekmīgākajiem narkotiku karteļiem ir uzticēts iznīcināt elitārai un slepenai aģentu vienībai. Tās sastāvā tiek iekļauta arī ideālistiskā FIB aģente Keita, kurai, nokļūstot skarbajā vidē, nākas atzīt, ka pilnībā uzticēties nedrīkst pat saviem komandas biedriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu