Kinoteātros animācijas filma «Mazais princis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 13. novembrī, lielākie Latvijas kinoteātri sāks demonstrēt jauku animācijas filmu «Mazais princis», kas balstās uz izcilā franču rakstnieka un lidotāja Antuāna de Sent-Ekziperī brīnišķīgā stāsta par draudzību, sirds skaidrību un pasauli, kurā iztēlei nav robežu.

Viņa ir maza meitene, kuras bērnība paiet stingrā mātes uzraudzībā, gatavojoties «lielajai dzīvei». Taču kādudien meitenes rūpīgi saplānoto dienaskārtību iztraucē viņas ekscentriskais un labsirdīgais kaimiņš - lidotājs. Sirmgalvis ieved meiteni neparastā pasaulē, kurā viss ir iespējams un kuru viņam pašam pirms daudziem gadiem atklāja Mazais princis. Ļaujoties maģiskajam un emocionālajam ceļojumam Mazā prinča valstībā, meitene atkal atgūst savu bērnību un saprot, ka vissvarīgākās ir cilvēciskās attiecības, jo «īsti mēs redzam tikai ar sirdi. Būtiskais nav acīm saredzams.»

Sirsnīgā un aizraujošā filma visai ģimenei «Mazais princis» ir pirmā pilnmetrāžas animācijas filma pēc Antuāna de Sent-Ekziperī nemirstīgā meistardarba motīviem.

Tās režisors ir «Oskara» nominants Marks Osborns («Kung Fu Panda»), scenārija autori - Irēna Brignula («Kastīši») un Bobs Persiketi («Runcis zābakos»).

Lomas latviešu valodā ieskaņojuši: Ričards Brunovskis, Aija Dzērve, Laila Kirmuška, Jānis Kirmuška, Ieva Aleksandrova-Eklone.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu