Sešas seksīgākās Holivudas aktrises pēc 45

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tuvojoties svētdienas 19. ikgadējai Holivudas kino balvu pasniegšanas ceremonijai un reaģējot uz aktrises Dženiferas Lorensas plaši rezonējošo eseju par ienākumu nevienlīdzību Holivudā sieviešu un vīriešu starpā, izcelsim piecas Holivudas aktrises, kuras ir starojošas, gana pieprasītas un vēl aizvien ļoti seksīgas arī savos četrdesmit.

 
Anistone filmā "We're The Millers"
Anistone filmā "We're The Millers" Foto: Ekrānuzņēmums

Dženifera Anistone (46)

Dženifera Anistone (Jennifer Anniston) bija teju visu vīriešu simpātija, kad deviņdesmitajos gados filmējās populārajā un vēl aizvien ļoti asprātīgajā seriālā «Draugi» («Friends»). Vēlāk - teju visu sieviešu lielākā ienaidniece, kad apprecējās ar Holivudas smukulīti Bredu Pitu (Brad Pitt). Arī 2015. gadā Anistone staro uz lielā ekrāna, nopelnot gana daudz. Reiz vīriešu žurnāls «Men's Health» Anistoni kronējis par seksīgāko planētas sievieti.

 
Selma Haijeka Kannās 2015. gadā
Selma Haijeka Kannās 2015. gadā Foto: AFP/Reuters/AP

Selma Haijeka (49)

Meksikāņu aktrise Selma Haijeka (Salma Hayek) - viena no skaistākajām pasaules sievietēm un režisora Kventina Tarantīno mūza - ir ne tikai skaista, bet arī ļoti talantīga aktrise. 2002. gadā viņa saņēma «Oskaru» par lomu filmā «Frīda». Tomēr īpaši seksīgi Selma prot eksponēt savas krūtis. Interesants fakts: viņa atzinusi, ka, būdama vēl mazs bērns, kas fiziski attīstījās mazliet vēlāk nekā vienaudzes, lūgusi Jēzum Kristum lielākas krūtis. Tagad Selma ir pateicīga Jēzum par šo dāvanu.

«Es biju jaunākā savā klasē, un visām citām meitenēm jau bija attīstījušās krūtis, bet man ne,» viņa atceras. «Es biju sabijusies. Mani daudzi kaitināja, jo biju plakana kā dēlis. Es devos uz baznīcu, kur bija kāds svētais, kas darot brīnumus, iemērcu rokas svētajā ūdenī un lūdzu: «Jēzu, lūdzu, dāvā man lielas krūtis!»»

Astotajā dienā Dievs radīja Selmu Haijeku, un tas bija sasodīti pareizi!

 
Elizabete Hērlija
Elizabete Hērlija Foto: AFP/Reuters/AP

Elizabete Hērlija (50)

Britu aktrise un modele Elizabete Hērlija (Elizabeth Hurley) šogad atzīmējusi nu jau savu 50. dzimšanas dienu, taču šis skaitlis neko nenozīmē. Elizabete nesen savā Instagram kontā publicējusi foto, kurā redzama citrondzeltenā bikini, kura biksīšu sānos iestrādāta zelta krāsas ķēdīte (peldkostīms ir no aktrises pašas izdotās peldkostīmu kolekcijas). Ja arī šādā vecumā var tik nevainojami izskatīties, tad tiešām nav nepieciešams algot modeles savas kolekcijas izrādīšanai.

Elizabete Hērlija 2015. gadā pludmalē
Elizabete Hērlija 2015. gadā pludmalē Foto: Instagram
 
Foto: publicitātes

Sandra Buloka (51)

Pagājušogad oskarotās filmas «Gravity» («Gravitāte») zvaigzne Sandra Buloka (Sandra Bullock) tika atzīta par pelnošāko aktrisi Holivudā, viņas kontā ienācis aptuveni 51 miljons dolāru. Lieki piebilst, ka ne jau tikai skaisto acu dēļ Buloka saņem lielus honorārus, bet gan talanta dēļ. Tiesa, arī acis un viss šis 51 gadu vecās vācu izcelsmes aktrises augums ir lieliskā formā. To varējām redzēt arī vienā no filmas «Proposal» epizodēm.

 
Foto: publicitātes

Monika Beluči (51)

Blakus Džeimsa Bonda aktierim Danielam Kreigam šogad uz sarkanā paklāja staro arī vecākā «Bonda meitene», itāļu skaistule Monika Beluči. Monikai ne reizi nav bijusi plastiskā operācija. «Es pratīšu novecot skaisti, kā daba ir iecerējusi,» izteikusies Monika.

 
Foto: Kadrs no filmas

Marisa Tomei (50)

Itāļu izcelsmes amerikāņu aktrise Marisa Tomei nekad nav kautrējusies filmēties kaila. Viena no viņas pēdējām spilgtajām lomām bija filmā «Cīkstonis» (The Wrestler), kurā Tomei tēloja striptīzdejotāju.

Foto: AFP/Reuters/AP
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu