Reinoldss nožēlo atteikšanos no Džeimsa Bonda lomas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Amerikāņu aktieris Bērts Reinoldss (Burt Reynolds, 79) nožēlo atteikšanos no spiega Džeimsa Bonda lomas 70. gados, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Reinoldss televīzijas raidījumā «Good Morning America» atklāja, ka viņam leģendārā loma piedāvāta pēc austrāliešu aktiera Džordža Lazenbija aiziešanas no filmu sērijas 1969. gadā. Reinoldss uzskatīja, ka Bondu varot spēlēt tikai brits, tāpēc piedāvājumu nav pieņēmis.

«Es domāju, ka tomēr būtu to labi paveicis,» sacīja Reinoldss, kurš 70. gadu sākumā vēl bija mazpazīstams aktieris. Viņa pirmā lielā loma bija 1972. gada filmā «Deliverance».

«Savā muļķībā pateicu, ka amerikānis nevarot spēlēt Bondu, tam jābūt anglim - Bondam, Džeimsam Bondam. Nē, es to nevaru darīt,» atceras aktieris. «Bet es tomēr būtu bijis spējīgs uz to.»

Kad Reinoldss atteicās no lomas, filmas producenti vērsās pie aktiera Šona Konerija, kurš piekrita sesto reizi spēlēt Bondu 1971. gada kinolentē «Diamonds Are Forever». Viņš saņēma tolaik rekordaugstu honorāru - 1,25 miljonus ASV dolāru (1,17 miljonus eiro).

Reinoldss savulaik atteicies arī no Hana Solo lomas 1977. gadā iznākušajā grāvējā «Star Wars» («Zvaigžņu kari»), kas apmēram 20 gadus bija vispelnošākā Holivudas filma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu