Ieskaties jaunās animācijas filmas «Zootopia» pirmajos kadros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tīmeklī šonedēļ nonācis jaunas «Disney» animācijas pilnmetrāžas filmas «Zootopia» pirmais reklāmas rullītis, kurā dažādu zvēriņu balsis ierunājuši tādi slaveni ļaudis kā Šakira, Džeisons Beitmens, Idriss Elba, Džinifera Gudvina u.c. Lai arī filma uz lielajiem ekrāniem iznāks tikai 2016. gada 4. martā, varam jau tagad ielūkoties pirmajos kadros no tās.

Anotācija: Rosīgajā zīdītāju pilsētā Zootopijā sadzīvo visdažādākie zvēri - uz vienas ielas dzīvo gan zilonis, gan pele. Kad optimistiskā zaķene Džūdija (Džiniferas Gudvinas balss) ierodas pilsētā un pievienojas policistiem - nopietniem zvēriem, kas uztur pilsētā kārtību, viņa saprot, ka būt smalkai zaķenei šajā bīstamā profesijā nav viegls uzdevums. Apņēmusies sevi apliecināt, viņa ķeras klāt kādai krimināllietai, kuras atšķetināšanā spiesta pat sadarboties ar lapsu Niku (Beitmens).

Filmas režisori ir Bairons Hovards («Tangled», «Bolt») un Ričs Mūrs («Wreck-It Ralph», «The Simpsons»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu