«Ice Cube» komēdija gāž no troņa «Zvaigžņu karus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lielisks starts Ziemeļamerikas kinoteātros padevies jaunajai repera un aktiera «Ice Cube» komēdijai «Ride Along 2», kas apsteigusi jaunāko «Zvaigžņu karu» filmu sērijas daļu «Spēks mostas» («Star Wars: The Force Awakens»), ziņo ārvalstu prese.

Filma «Ride Along 2», kas ir turpinājums pirmajai daļai «Ride Along» par diviem policistiem, neskatoties uz kino kritiķu nesaudzīgajām atsauksmēm, nedēļas griezumā iekasējusi 34 miljonus dolāru. Tiesa, tas ir mazāk nekā «Ride Along» 2014. gada janvārī.

«Zelta Globusu» ieguvusī filma «The Revenant» («Cilvēks, kurš izdzīvoja») ar Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) galvenajā lomā saglabājusi 2. vietu (29,5 miljoni).

Anotācija: Pamests smagi ievainots pēc lāča uzbrukuma un nolemts nāvei, mednieks Hjū Glāss ir spējis izdzīvot, un tagad viņam ir tikai viens mērķis - mest izaicinājumu pirmatnējai dabai, bargajai ziemai un mežonīgajām ciltīm, lai atriebtos saviem pārdarītājiem.

Jaunākā «Zvaigžņu karu» filma noslēdz top3.

Foto: publicitātes

Amerikāņu režisora Maikla Beja (Michael Bay) jaunākā filma «13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi», kas vēsta par 2012. gada uzbrukumu ASV konsulātam Bengāzī, numur 4. Filmā stāstīts par sešu amerikāņu komandu, kas aizstāvēja konsulātu 2012. gada 11. septembra uzbrukuma laikā. Filmā «13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi» galvenās lomas spēlē aktieri Džons Krasinskis, Džeimss Bedžs Deils, Makss Mārtins, Tobijs Stīvenss un Pablo Šreibers.

6. vietā animācijas filma «Polārlācis Norms» (Norm of the North), kas vēsta par kādu pļāpīgu polārlāci, kuram vienīgās raizes sagādā tūristi, kuri regulāri ierodas Arktikā. Taču, kad kāds ambiciozs nekustamo īpašumu attīstītājs ir iecerējis uzbūvēt luksusa mitekļus uz lāča zemes, Norma pacietības mērs ir pilns un viņš, kā jau normālam polārlācim piedien, dodas uz Ņujorku, lai pats personīgi apturētu celtniecības plānus. Kopā ar trīs ņipriem lemingiem Norms iekaro lielpilsētu, sāk darbu kādā korporācijā, pārdzīvo identitātes krīzi un galu galā izglābj savas mājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu