Latvijas kino episkā filma «Cilvēks, kurš izdzīvoja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No piektdienas, 22. janvāra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt 12 «Oskariem» nominēto meksikāņu režisora Alehandro Gonsalesa Injaritu izdzīvošanas filmu «Cilvēks, kurš izdzīvoja» («The Revenant») ar Leonardo di Kaprio un Tomu Hārdiju galvenajās lomās.

Izziņoto ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu nominantu vidū dominēja tieši šī filma, kurā galvenās lomas atveidotājs Leonardo di Kaprio nominēts arī kā gada labākais aktieris, savukārt režisors Alehandro Gonsaless Injaritu - kā labākais režisors. Uzvaras gadījumā Injaritu būs viens no nedaudzajiem režisoriem, kuri saņēmuši «Oskara» balvu divus gadus pēc kārtas, jo pagājušogad «Oskaru» pasniegšanas ceremonijā triumfēja viņa darbs «Putncilvēks».

Savukārt par di Kaprio kino ekspertu aprindās tiek spriests un pat jokots, ka šī, iespējams, beidzot būs pirmā pasaulslavenā aktiera saņemtā «Oskara» balva.

Filmas anotācija: Pamests smagi ievainots pēc lāča uzbrukuma un nolemts nāvei, mednieks Hjū Glāss ir spējis izdzīvot, un tagad viņam ir tikai viens mērķis - mest izaicinājumu pirmatnējai dabai, bargajai ziemai un mežonīgajām ciltīm, lai atriebtos saviem pārdarītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu