Pirmie kadri! Mets Deimons atgriežas kā Džeisons Borns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien lielā fināla «Super Bowl» reklāmas pauzē tika demonstrēts aptuveni 30 sekunžu garš ieskats topošajā filmā «Bourne 5». Tajā jau ceturto reizi algotā slepkavas Džeisona Borna tēlā iejuties aktieris Mets Deimons (Matt Damon). «Es zinu, kas esmu,» filmas tīzerī saka Deimona varonis. «Es visu atceros.»

Šī būs spiegu trillera franšīzes piektā filma. Mets Deimons pēdējo reizi Džeisona Borna tēlā bija iejuties 2007. gada filmā «The Bourne Ultimatum» («Borna ultimāts»).

Atgādinām, ka «Borna» filmas veidotas pēc rakstnieka Roberta Ladlema (Robert Ludlum) spiegu romānu motīviem. Tās stāsta par bijušo aģentu, kurš piedalījies slepenā valdības projektā «Treadstone» un cenšas atgūt atmiņu, kā arī atriebties tiem, kas viņu nodeva un pameta nomirt. Filmu franšīze, kas tiek uzskatīta par «Džeimsa Bonda» filmu konkurenti, pirmā filma «The Bourne Identity» («Borna identitāte»), kuru režisēja Dags Laimans, uz kinoekrāniem iznāca 2002. gadā. Franšīzes otrā filma - «The Bourne Supremacy» («Borna pārspēks») - bija režisora Pola Grīngrāsa (Paul Greengrass) pirmā «Borna» sērijas filma. 2012. gadā uz ekrāniem iznāca filma «The Bourne Legacy» («Borna mantojums»), bet šoreiz stāsta centrā bija jauns projekta «Treadstone» aģents Ārons Kross, kuru atveidoja filmas «The Avengers» («Atriebēji») zvaigzne Džeremijs Reners.

Franšīzei jaunajā filmā pievienojusies zviedru aktrise Alīsija Vikandere (Alicia Vikander), kas saņēmusi vairākas balvas par tēlojumu filmā «Dāņu meitene».

Režisora krēslā atgriezies filmas «Captain Phillips» («Kapteinis Filipss») režisors Pols Grīngrāss.

Filma uz ekrāniem iznāks 29. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu