«Zootropole» uzstāda labāko startu martā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinoši startējusi utopiskā animācijas filma «Zootropole» (Zootopia), vēsta «collider.com».

«Disney» studijas animācijas filma nedēļas griezumā iekasējusi 73,7 miljonus dolāru, kas ir visu laiku labākais starts animācijas filmai marta mēnesī.

Kritiķu atsauksmes bijušas ļoti dāsnas.

Anotācija: Zootropole - tā ir pilsēta, kurā mīt visdažādākie dzīvnieki. Šī pilsēta nelīdzinās nevienai citai. Tās teritorijā atrodas greznais Sahāras laukums un ledains Tundras kvartāls. Zootropolē vienkopus mīt dzīvnieki no visdažādākajām vidēm, un šī ir vieta, kur ikviens – no vislielākā ziloņa līdz pat vismazākajam cirslītim – var kļūt, par ko vien vēlas. Taču, kad pilsētā ierodas virsniece Džūdija Hopsa, viņa atklāj, ka nav viegli būt pirmajai trusītei policijas iecirknī, kurā strādā tikai lieli un stipri dzīvnieki. Apņēmības pilna pierādīt savas spējas, Džūdija bez vilcināšanās uzņemas kādas lietas izmeklēšanu. Lai noskaidrotu patiesību, trusītei nāksies sadarboties ar lapsu Niku Vaildu.

Animācijas filmas «Zootropole» («Zootopia») pirmizrāde
Animācijas filmas «Zootropole» («Zootopia») pirmizrāde Foto: Reuters/Scanpix

2. vietā ar 21,7 miljoniem trilleris «Londonas krišana» («London Has Fallen») ar Džerardu Batleru galvenajā lomā.

Katastrofu trillerī skatītāji iegrimst haosa baisajā gaisotnē. Pār vēsturiskām vietām, kurās daudzi bijuši un fotografējušies, filmā nāks nežēlīgs un varens spridzekļu spēks. Terorisms kino vēl nekad nav bijis tik tuvs un reālistisks.

Anotācija: Pasaules lielāko valstu vadītāji ieradušies Londonā, lai piedalītos Lielbritānijas premjerministra bērēs. Kaut gan no apsardzes viedokļa šis ir pasaulē drošākais pasākums, tā laikā varens pret Rietumu politiku noskaņots grupējums grasās satricināt civilizācijas pamatus. Londonā cits pēc cita notiek terora akti. Par gruvešiem pārvēršas ne vien Britu parlaments un Lielais Bens, visa pilsēta top par uguns un haosa labirintu. Izceļas vispārēja panika, iet bojā piecu valstu vadītāji, un Amerikas Savienoto Valstu prezidentu (Ārons Ekharts) saņem par ķīlnieku. Kamēr speciālie dienesti visiem spēkiem cenšas tukšajā pilsētā atjaunot kārtību, prezidenta glābšanas operāciju sāk viņa miesassargs Maiks Banings (Džerards Batlers). Viņa partnere ir īsta profesionāle – MI-6 īpašo uzdevumu aģente (Šarlote Railija). Diviem krasi atšķirīgiem cīnītājiem ekstrēmos apstākļos jāiemācās uzticēties otram, no viņu rīcības ir atkarīgs līdzsvars pasaulē.

3. vietā supervaroņu filma «Deadpool» (Dedpūls). «Deadpool» ceturtās nedēļas kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības Ziemeļamerikas kinoteātros sasnieguši 16,4 miljonus ASV dolāru.

4. vietā vēl viens jaunums - politiskā komēdija «Whiskey Tango Foxtrot» ar Tīnu Feju (Tina Fey) galvenajā lomā.

Top5 noslēdz mitoloģiskā lielbudžeta filma «Ēģiptes dievi» («Gods of Egypt»), kuras budžets ir 140 miljoni dolāru.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu