Filmiņai «Joka pēc alfabēts» tapusi angļu versijas īsfilma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviešu auditorijas iemīļotajai animācijas filmai «Joka pēc alfabēts» tapusi angļu versijas īsfilma «Awesome Beetle’s Colors», kas palīdz apgūt angļu alfabētu. Mākslinieces Indras Sproģes veidotās animācijas īsfilmas komponists ir Renārs Kaupers, kurš arī iedziedājis dziesmu.

Kā informē filmas producents Jānis Zaržeckis, animācijas īsfilma «Awesome Beetle's Colors» iekļauta gadskārtēja 17. Ņūportbīčas, Kalifornijas, filmu festivāla oficiāli nominēto īsfilmu sarakstā.

Angļu valodā veidotās animāciju īsfilmas varoņi ir Superīgā Vabole, Negantie Astoņkāji, Dzeltenā Zebra un citi krāsaini tēli, kas tagad palīdzēs apgūt alfabētu arī angļu valodā.

Jau ziņots, ka režisora Reiņa Kalnaeļļa veidotā animācijas filma «Joka pēc alfabēts» interneta vietnē «YouTube» ieguvusi lielu skatītāju interesi. Līdz šim animācijas filma skatīta vairāk nekā piecus miljonus reižu, gūstot gan Latvijas, gan ārvalstu iedzīvotāju interesi.

Animācijas filma «Joka pēc alfabēts» tika radīta 2011. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu