Kad cilvēki ir zvēri. «Zootropole» trešo nedēļu numur 1!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros jau trešo nedēļu pēc kārtas turpina dominēt utopiskā animācijas filma «Zootropole» (Zootopia), kurā cilvēku attiecības lielpilsētā izspēlētas ar animētiem dzīvniekiem, vēsta «collider.com».

«Disney» studijas animācijas filma nedēļas griezumā iekasējusi 38 miljonus dolāru, kopumā Ziemeļamerikā divās nedēļās iekasējot jau vairāk nekā 200 miljonus.

Kritiķu atsauksmes arī ir ļoti dāsnas, un ļoti labi filmai klājies arī Ķīnas tirgū. Kopumā pasaulē filmiņa nopelnījusi jau 600 miljonus dolāru.

Anotācija: Zootropole - tā ir pilsēta, kurā mīt visdažādākie dzīvnieki. Šī pilsēta nelīdzinās nevienai citai. Tās teritorijā atrodas greznais Sahāras laukums un ledains Tundras kvartāls. Zootropolē vienkopus mīt dzīvnieki no visdažādākajām vidēm, un šī ir vieta, kur ikviens – no vislielākā ziloņa līdz pat vismazākajam cirslītim – var kļūt, par ko vien vēlas. Taču, kad pilsētā ierodas virsniece Džūdija Hopsa, viņa atklāj, ka nav viegli būt pirmajai trusītei policijas iecirknī, kurā strādā tikai lieli un stipri dzīvnieki. Apņēmības pilna pierādīt savas spējas, Džūdija bez vilcināšanās uzņemas kādas lietas izmeklēšanu. Lai noskaidrotu patiesību, trusītei nāksies sadarboties ar lapsu Niku Vaildu.

Nākamnedēļ gan multfilmai būs jāzaudē 1. vieta, jo uz ekrāniem iznāks «Batman v Superman».

«Zootropole» (Zootopia)
«Zootropole» (Zootopia) Foto: AP/Scanpix

Divas šīs nedēļas jaunās filmas startējušas salīdzinoši pieticīgi. «Allegiant» - trešā daļa amerikāņu autores Veronikas Rotas (Veronica Roth) romāna «Citādie» (Divergent) ekranizējumā ar 29 miljoniem 2. vietā.

Savukārt kristiešu filma «Miracles from Heaven» numur 3.

Foto: publicitātes


Dž.Dž. Abramsa trilleris «Kloverfīlda iela 10» («10 Cloverfield Lane») numur 4.

Sižets: Atguvusies pēc autoavārijas, jauna sieviete attopas pagrabā. Vīrietis, kas šeit dzīvo, apgalvo, ka izglābis viņu ķīmiskajā uzbrukumā, pēc kura visa pasaule ir izmirusi. Neskatoties uz visu, viņa nolemj bēgt.

Lomās: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.

5. vietā supervaroņu filma «Deadpool» (Dedpūls). «Deadpool» piektās nedēļas kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības Ziemeļamerikas kinoteātros sasnieguši 8 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu