Rīgā sākas «Two Eyes» filmu festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/TwoEyesFilmFestival

21. aprīlī plkst.19 kinoteātrī Kino Bize (Elizabetes iela 37-2, ieeja no pagalma) jau piekto reizi notiks «Two Eyes Filmu Festivāls». Biļetes var iegādāties bezrindas.lv mājas lapā, informē Anda Podniece, «Two Eyes Productions LTD» producente.

Filmu festivāls radīts sadarbībā ar Londonā esošās NFTS (National Film & Television School) absolventiem, lai veicinātu intelektuālo produktu attīstīšanu Latvijā, filmu eksportu un jauno talantu iesaistīšanu starptautiskajā kino industrijā.

«Two Eyes» misija ir savest kopā talantīgākos no jaunajiem Latvijas, Lielbritānijas un citu valstu kinematogrāfijas meistariem. Ar īsmetrāžas darbiem festivāls paplašina ierasto formātu, piedāvājot gan īsfilmas, gan filmu tapšanas aizkadrus.

Šis festivāls vieno jaunus kinematogrāfistus, jaunus skatītājus, jaunus uzņēmējus, jo viņi ir tie, kuru savienība karjeras sākumā nākotnē veicinās progresu un jaunu, brīnišķīgu un nemirstīgu kinomākslas šedevru rašanos.

Nākamais TWO EYES FILM FESTIVAL notiks kompānijas TWO EYES PRODUCTIONS LTD pamatdarbības valstī - Lielbritānijā.

Kā ierasts, «Two Eyes» filmu festivāls parūpēsies par kvalitatīviem īsfilmu seansiem un seansa ietvaros pastāstīs par jaunās filmas scenāriju, tās režisoru, galvenās lomas atveidotājiem un filmas tapšanas aizkulisēm, dodot iespēju ikvienam iesaistīties filmas tapšanā. Festivāla atbalstītāji un sadarbības partneri būs parūpējušies par uzkodām, dzērieniem, labu mūziku un dažādām aktivitātēm.

Vairāk informācijai sekojiet festivāla Facebook lapā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu