Makārtijas «Boss» aptur Betmenu un Supermenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros supervaroņu grāvējs «Batman v. Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma») šonedēļ spiests atzīt «priekšnieces» Melisas Makārtijas (Melissa McCarthy) pārākumu. Viņas filma «The Boss» spējusi iekasēt mazliet vairāk, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā Ziemeļamerikā Makārtijas komēdija iekasējusi 23,48 miljonus dolāru, kas ir tikai mazliet vairāk nekā «Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma». Tiesa, lai arī grāvējs saņēmis pretrunīgas atsauksmes no kino kritiķiem, skatītāji vēl aizvien izrādījuši interesi par Supermena un Betmena cīņu, un trešās izrādīšanas nedēļas griezumā Ziemeļamerikā filma iekasējusi 23,43 miljonus dolāru.

«The Boss» anotācija: Kad bijusī biznesa lēdija (Melisa Makārtija) pēc soda izciešanas par mahinācijām iznāk no cietuma, viņa ir cieši nolēmusi atbrīvoties no sava krāpnieces tēla un kļūt par ideālo sievieti. Taču ne visi no tiem, kurus viņai savulaik izdevies apkrāpt, ir gatavi to piedot un aizmirst...

3. vietā ar labiem panākumiem (14,3 miljoni) jau sesto nedēļu pēc kārtas turpina skatītājus priecēt utopiskā animācijas filma «Zootropole» (Zootopia), kurā cilvēku attiecības lielpilsētā izspēlētas ar animētiem dzīvniekiem.

4. vietā «Manas lielās grieķu kāzas 2» («My Big Fat Greek Wedding 2»). Iekasēti 6,4 miljoni.

Foto: publicitātes

Savukārt top5 noslēdz jaunums - Toronto starptautiskā filmu festivāla lielākais pārsteigums un viena no pēdējo gadu unikālajām filmām «Hardcore. Brutālais Henrijs» («Hardcore Henry»). Tas ir asa sižeta kino stāsts ar fantastikas elementiem, kas uzņemts, izmantojot subjektīvās kameras metodi, tāpēc skatītājam rada asociācijas ar paša dalību tā saucamajā shooter stila datorspēlē.

«Hardcore. Brutālais Henrijs» režisors un scenārija autors Iļja Naišullers ir dzimis Maskavā, un šī ir viņa debija pilnmetrāžas filmu jomā.

Iekasēti gan tikai 5,1 miljons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu