Ziemeļamerikas kinoteātrus iekaro mazais Mauglis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Redjarda Kiplinga (Rudyard Kipling) «Džungļu grāmatas» («The Jungle Book») pilnmetrāžas ekranizācija šonedēļ iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo «collider.com».

Volta Disneja studijas un režisora Džona Favro (Jon Favreau) darbs nedēļas griezumā iekasējis 103,5 miljonus ASV dolāru, kas ir otrs visu laiku labākais rezultāts aprīlī. Eksperti prognozēja, ka filma iekasēs kādus 85 miljonus. Filmas globālie kases ieņēmumi pirmajā nedēļas nogalē sasnieguši vairāk nekā 290 miljonus ASV dolāru (257 miljonus eiro)

Filma par mazo Maugli radīta pēc jaunākajiem datortehnoloģiju standartiem. Džungļi, zvēri un Maugļa piedzīvojumi rada pilnīgu klātbūtnes sajūtu – arī pateicoties izcilajam 3D un Dolby Atmos skaņai. Filmas pamatā ir slavenā grāmatu sērija par Maugli. Uzaudzis džungļos vilku barā, viņš sastopas ar savu ienaidnieku – tīģeri Širhanu, kurš ir gatavs iznīcināt visu, kas Mauglim ir kļuvis tuvs. Lai tiktu skaidrībā pats ar sevi un gūtu rūdījumu pārbaudījumos, Mauglis dodas episkā ceļojumā kopā ar saviem pavadoņiem – lāci Balu un panteru Bagiru…

Galveno lomu kinolentē atveido amerikāņu aktieris Nīls Seti.

2. vietā vēl viena jauna filma - afroamerikāņu komēdija «Barbershop: The Next Cut». Tā nopelnījusi 20,2 miljonus.

Foto: publicitātes

Savukārt pagājušās nedēļas filmas numur 1 «The Boss» ar «priekšnieci» Melisu Makārtiju (Melissa McCarthy) galvenajā lomā noslīdējis uz 3. vietu. Otrās nedēļas griezumā Ziemeļamerikā Makārtijas komēdija iekasējusi 10,2 miljonus dolāru.

«The Boss» anotācija: Kad bijusī biznesa lēdija (Melisa Makārtija) pēc soda izciešanas par mahinācijām iznāk no cietuma, viņa ir cieši nolēmusi atbrīvoties no sava krāpnieces tēla un kļūt par ideālo sievieti. Taču ne visi no tiem, kurus viņai savulaik izdevies apkrāpt, ir gatavi to piedot un aizmirst...

Supervaroņu grāvējs «Batman v. Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma») numur 4, bet utopiskā animācijas filma «Zootropole» (Zootopia), kurā cilvēku attiecības lielpilsētā izspēlētas ar animētiem dzīvniekiem, noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu