Iznācis Borna rullītis, un Mets Deimons nav noskaņots uz jokiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidīšana ir galā. Šonedēļ tīmeklī nonācis jaunais filmas «Bourne 5» reklāmas rullītis, kurā Džeisona Borna tēlā atkal iejuties aktieris Mets Deimons (Matt Damon). Gada sākumā «Super Bowl» reklāmas pauzē tika jau demonstrēts aptuveni 30 sekunžu garš ieskats, taču tagad publicēts pilnais reklāmas rullītis. Šī būs spiegu trillera franšīzes piektā filma. Deimons pēdējo reizi Borna tēlā bija iejuties 2007. gada filmā «The Bourne Ultimatum» («Borna ultimāts»).

Deimons atzinis, ka sagatavošanās Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģenta Borna lomai esot bijusi «brutāla». «Pirmās Borna filmas uzņemšanas laikā es biju 29 gadus vecs. Es smagi strādāju, lai būtu atbilstošā fiziskajā formā,» sacīja Deimons. «Tagad esmu 45 gadus vecs, un tas ir brutāli. Manā 45. dzimšanas dienā uzņēmām kaušanās ainu, kas prasīja ļoti daudz darba.»

«Es ievēroju ļoti striktu uztura plānu un pavadīju daudz laika sporta zālē, kas lika man justies nožēlojami. Varbūt nākamajā Džeisona Borna filmā es būšu resns, priecīgs un vecs!» jokoja aktieris.

Filmas «Jason Bourne» režisors ir Pols Grīngrass, kurš veidojis divas no četrām līdz šim iznākušajām Borna kinolentēm.

Kinolente tika uzņemta vairākās vietās - Berlīnē, Lasvegasā, Londonā un Vašingtonā. Tajā tēlo aktieri Tomijs Lī Džonss, Alīsija Vīkandere un Vinsets Kasels.

Filma uz ekrāniem iznāks 29. jūlijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu