«Meitene vilcienā» - noskaties trillera pirmo rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ publiskots filmas «Meitene vilcienā» («The Girl On The Train») pirmais rullītis. Filmas pamatā rakstnieces Paulas Hokinsas (Paula Hawkins) romāns, kas tulkots un izdots jau vairāk nekā 34 valstīs. Arī latviski. Galvenajā lomā lieliskā britu aktrise Emīlija Blanta (Emily Blunt).

Režisora Teita Teilora (The Help, Get On Up) filma, kas aizsākas kā mazliet garlaikotas, alkohola atkarīgas sievietes piezīmes par ikdienas niekiem, ātri vien pāraug mazpilsētas trillerī ar prāvu skaitu darbojošos personu, dažiem noslēpumiem, vairākiem mirušajiem, daudziem viltus mājieniem un negaidītu atrisinājumu.

Viņas vārds ir Reičela (Emīlija Blanta), un viņa ik dienu brauc garām kādam nelielam ciematam Londonas pievārtē. Vilciens bieži tur stāv pat vairākas minūtes, ļaujot Reičelai izdomāt dažu māju iemītnieku dzīves – un tas viņai šķiet aizraujoši, gluži kā mēmais kino. Viņa piešķir ciematniekiem vārdus un izdomā likteņus, piedēvējot viņiem dažādas īpašības, iztēlojoties profesijas un attiecības. Mājā, kas atrodas kaimiņos pašas Reičelas bijušajai mājai, mīt viens laimīgs, laimīgs pāris – Reičela viņus sauc par Džesu un Džeisonu. Viņu laulība ir saskanīga, māja – omulīga un dzīve – sakārtota, viņi dzīvo tieši tā, kā vēlētos dzīvot arī Reičela, bet viņai tas neizdodas. Taču pienāk reize, kad Reičela pa vilciena logu ierauga kaut ko svarīgu, kaut ko satriecošu! Varbūt tas ļaus viņai piekļūt tuvāk šim ideālajam pārim? Nu viņa vairs nebūs tikai meitene vilcienā!

Foto: publicitātes

Filma uz ekrāniem 7. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu