Sestdien jauno sezonu sāks Kuldīgas brīvdabas kinoteātris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kuldīgas brīvdabas kinoteātris «Goldingen Knight Cinema» sestdien, 30. aprīlī, sāks savas darbības sesto sezonu, informēja brīvdabas kinoteātra projekta vadītāja Krista Jansone.

Filmas tiks demonstrētas Kuldīgas Pilsētas dārzā piektdienās un sestdienās, aptuveni stundu pēc saulrieta, un tās būs iespējams noskatīties bez maksas. Kino programma iecerēta daudzveidīga un dažādām gaumēm atbilstoša - repertuārā būs gan latviešu kino jaunumi un klasika, gan Eiropas un pasaules kinofestivālos godalgotas filmas, kā arī koncerti, laikmetīgā opera, videomāksla un animācija. Notiks arī lekcijas un tikšanās ar filmu autoriem.

Brīvdabas kino sezona tiks atklāta 30. aprīlī pēc pavasara palu šova «Lido zivis», kad plkst.22.30 notiks animācijas filmas «Ness un Nesija» seanss.

Turpmākajās nedēļās iecerēts demonstrēt Andreja Verhoustinska filmu «Īvāns», Vitālija Manska filmu «Saules staros» u.c. kino darbus.

Seansus rīko Kuldīgas novada muzejs, bet atbalsta Kuldīgas novada dome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu