«Latvijas kultūras leģendas»: Ēvalds Valters. Stāsta aktiera dēls Raitis Valters

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jānis Ozols 360TV skatītājus tuvāk iepazīstina ar kādu no Latvijas kultūras leģendām jeb dižgariem, bez kuriem nav iedomājama mūsu kultūra. Šajā svētdienā 360TV saviem skatītājiem raidījumā «Latvijas kultūras leģendas» vēstīja par izcilo, tik ļoti mīlēto aktieri, literātu un latviešu strēlnieku Ēvaldu Valteru.

Aktiera dēls Raitis Valters dalās atmiņās, kāds visu mīlētais aktieris bijis sadzīvē - tik mierīgas dabas, ka pat virtuvē degošs sievas aizmirsts pusdienu katliņš vai citas sadzīviskas ķibeles nevarēja viņu sanervozēt. Savukārt aktiera profesijā Ēvalda Valtera improvizēšana ar tekstiem nereti tā varējusi izsist citus aktierus no ritma, ka tie nav zinājuši, ko darīt - raudāt, valdīties vai smieties, tā 360TV skatītājiem atklāj aktiera dēls.

Šos un daudzus citus interesantus faktus par Ēvaldu Valteru, kas nodzīvojis ne vien radošu, bet arī ilgu mūžu līdz 100 gadiem, var uzzināt 360TV raidījumā «Latvijas kultūras leģendas». Tuvākajās nedēļās 360TV raidījums «Latvijas kultūras leģendas» tuvāk iepazīstinās ar Veltu Līni, Kārli Zariņu, Eduardu Pāvulu un Elzu Radziņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu