«Kino domnīca»: par humoru latviešu kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas vakarā, 2.maijā, plkst. 21.00 360TV «Kino domnīcā» Kaspars Breidaks kopā ar saviem studijas viesiem runās par humoru Latvijas kino un jauno Intara Rešetina īsfilmu «Laid iekšā!». Kas tad jādara, lai filma būtu smieklīga, un kādi «āķi» šim mērķim nepieciešami, par to šajā raidījumā ar viesiem – televīzijas raidījumu vadītāju Janu Duļevsku, aktieri Krišjāni Cauni un radošās apvienības «Spiediens» pārstāvi Sandu Deju. Komēdijīsfilmas «Laid iekšā»! pirmizrāde gaidāma 360TV ēterā šajā pašā vakarā, 2. maijā, plkst. 22.00 uzreiz pēc «Kino domnīcas»!

Cik viegli vai grūti ir uzņemt komēdiju, kāda ir aktrises, psiholoģijas doktores Diānas Zandes pieredze filmējoties un, kas palicis aizkadrā filmas «Emīla nedarbi» filmēšanas laikā? Tikai TVNET lasītājiem iespēja noskatīties ekskluzīvus fragmentus no šā vakara raidījuma. Aktrise atklās, ka filmā redzamais kadrs ar lēkšanu pāri sētai varēja beigties visai bēdīgi. Lai arī filmā ticis izmantots kaskadieris, daudzus trikus aktrise veikusi pati. Aktrisei esot arī ļoti bail no augstuma, taču bailes nācies pārvarēt, filmējot kadru ar lēkšanu no jumta, kad Līna «Emīla nedarbos» mēģina izraut sāpošo zobu. Aktrise lēkusi no apmēram 8 metru augstuma uz lejā sakrautām kastēm.

Tāpat TVNET lasītājiem iespējams dzirdēt nejauši uz ielas intervētu garāmgājēju domas, par kādām latviešu nebūšanām vajadzētu uzņemt komēdiju. Piemēram, kāds puisis atzīst, ka laba tēma būtu latviešu algas. Komēdiju tapšanas aizkulises un vēl daudz interesanta, kā arī Intara Rešetina īsfilma «Laid iekšā!» jau šovakar.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu