Deps un Kotijāra spēlēs filmā, kuru iedvesmojis Štrausa-Kāna skandāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp) un franču aktrise Mariona Kotijāra (Marion Cotillard) spēlēs galvenās lomas kinolentē, kuru iedvesmojis bijušais Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektors Dominiks Štrauss-Kāns, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Filmu «The Libertine» uzņems amerikāņu režisors Brets Ratners.

Kinolentē stāstīts par franču diplomātu, kam pēc apsūdzībām seksuāla rakstura noziegumos tiek uzlikts mājas arests.

Sižets līdzinās Štrausa-Kāna liktenim pēc 2011. gada, kad viņš ar lielu skandālu bija spiests atkāpties no SVF izpilddirektora amata, jo tika apsūdzēts Ņujorkas viesnīcas istabenes izvarošanas mēģinājumā. Lai gan pēcāk viņam izdevās panākt izlīgumu ar istabeni, pār Štrausu-Kānu nobira virkne citu apsūdzību saistībā ar seksuāla rakstura noziegumiem. Viņam tika piemērots mājas arests.

Marion Cotillard
Marion Cotillard Foto: REUTERS/Scanpix

Deps un Kotijāra kopā filmējušies 2009. gada trillerī «Public Enemies» («Sabiedrības ienaidnieki»).

Štrausa-Kāna skandāls iedvesmojis 2014. gadā iznākušo kinolenti «Welcome to New York» («Laipni lūgti Ņujorkā»), kurā galveno lomu spēlē franču aktieris Žerārs Depardjē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu