Algotie slepkavas atdzīvojas kino! Noskaties «Assassin's Creed» rullīti!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī nonācis populārās videospēļu franšīzes «Assassin's Creed» kino adaptācijas pirmais kino rullītis. Filmā galveno lomu atveido vācu un īru izcelsmes aktieris Maikls Fasbenders (Michael Fassbender). Aktieris ir arī viens no filmas producentiem.

«Assassin's Creed» ir viena no finansiāli veiksmīgākajām videospēlēm pašlaik iznākušajām konsolēm. Līdz šim pārdoti vairāk nekā 30 miljoni spēles kopiju. Spēlē stāstīts par algotu slepkavu dzimtas konfliktu ar templiešu ordeņa bruņiniekiem. Tajā apvienoti gan vēstures, gan zinātniskās fantastikas elementi.

Filmu veido franču videospēļu kompānija «Ubisoft».

Filma uz ekrāniem iznāks šā gada decembrī.

Fasbenders iemantoja atpazīstamību ar lomu 2008. gada īru politiskajā drāmā «Hunger». Viņš tēlojis vairākās citās kritiķu atzītās filmās, tostarp «Fish Tank» un «Shame», kā arī kases grāvējos un zinātniskās fantastikas filmās, piemēram, «Prometheus» («Prometejs») un «X-Men: First Class» («X cilvēki: Pirmā klase»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu