Latvijas kinoteātros valda Dusmīgie putni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Asprātīgo animācijas stāstu «Dusmīgie putni. Filma» («The Angry Birds Movie») tā pirmajā izrādīšanas nedēļas nogalē Latvijā noskatījās vairāk nekā 19 000 skatītāju. Tas ir viens no labākajiem mūsu kinoteātru rādītājiem šā pavasara sezonā. Aizkulišu informācija liecina, ka košajam animācijas stāstam «Dusmīgie putni. Filma» ir visas iespējas kļūt arī par gaidāmās nedēļas nogales skatītāko kino stāstu.

Tikko pirmizrādi piedzīvojusī animācijas filma visai ģimenei «Dusmīgie putni. Filma» ir veidota pēc visā pasaulē kulta statusu ieguvušās virtuālās spēles «Angry Birds» motīviem. Svaigais kino stāsts asprātīga scenārija ietvaros dod iespēju spēles faniem beidzot uzzināt, kas ir izraisījis dusmīgo putnu dusmīgumu. Izrādās, ka sākotnēji tie visi laimīgi mita uz kādas idilliskas salas un izcēlās ar apbrīnojamu nosvērtību un piemīlību.

Galveno varoņu lomas šoreiz ir piešķirtas putniem-dumpiniekiem: depresīvajam Redam, trauksmainajam Čakam un neveiklajam Bumbam. Tieši šie kolorītie tipāži ļauj pietuvoties «Angry Birds» virtuālās spēles intriģējošākās leģendas izcelsmei, proti, tam, kāpēc dusmīgie putni tik ļoti nemīl noslēpumainās zaļās cūkas.

Krāšņā animācijas filma Latvijas kinoteātros ir skatāma gan 2D, gan 3D formātos un ir dublēta latviešu un krievu valodā. Kino kritiķu atsauksmes liecina, ka «Dusmīgie putni. Filma» iepriecina ar asprātīgiem dialogiem un krāšņu animāciju, kas vienlīdz aizraujoša šķiet kā bērniem, tā arī pieaugušajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu