Režisors kritizē Keiru Naitliju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īru režisors Džons Karnijs nopēlis britu aktrisi Keiru Naitliju, ar kuru sastrādājās 2014. gadā iznākušajā romantiskajā kinolentē «Begin Again» («Jauns sākums»). 44 gadus vecais Karnijs uzslavēja abus pārējos galveno lomu tēlotājus - amerikāņu aktieri Marku Rufalo un dziedātāju Adamu Levinu, kurš ir grupas «Maroon 5» solists.

Taču viņš nopēla 31 gadu vecās Naitlijas sniegumu. «Aktieri nedrīkst baidīties uzzināt, kas viņi patiesībā ir, kad kameras ir ieslēgtas,» teica Karnijs. «Keira slēpa savu būtību. Es nedomāju, ka aktieris to var darīt.»

«Man patīk strādāt ar zinātkāriem, īstiem filmu aktieriem, nevis kinozvaigznēm,» turpina Karnijs. «Es nevēlos ķengāt Keiru, taču būt filmu aktierim ir grūti un tas prasa zināmu atklātību un pašanalīzi, kurai, manuprāt, viņa vēl nav gatava. Es nedomāju, ka filmā viņa tam bija gatava.»

«Es sapratu, ka vairs nekad nefilmēšu supermodeles,» piebilda Karnijs.

Komēdijā «Begin Again» Naitlija spēlēja dziesmu autori, kuras talantu atklāj grūtībās nonācis ierakstu kompānijas menedžeris. Viņi ieraksta albumu vairākās publiski pieejamās Ņujorkas vietās.

Filmas uzņemšanas budžets bija astoņi miljoni ASV dolāru (7,2 miljoni eiro), bet kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros sasniedza 63 miljonus dolāru (56,4 miljonus eiro), kā arī guva galvenokārt pozitīvas atsauksmes no kritiķiem.

Filma tika nominēta ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvai par labāko oriģinālo dziesmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu