Foto: Aktrise Hantere Kinga «Neatkarības diena: Atdzimšana» pirmizrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

20. jūnijā Holivudā notika jaunā, patriotiskā grāvēja - filmas «Neatkarības diena: Atdzimšana» (Independence Day: Resurgence) pirmizrāde. Filma uz lielā ekrāna iznāks 24. jūnijā. Latvijā - nedēļu vēlāk. Viena no aktrisēm, kas piesaistīja sarkanā paklāja fotogrāfu uzmanību, bija Hantere Kinga (Hunter Haley), kura pirmizrādi apmeklēja sarkanās kurpēs un sarkanā kleitā ar izteiksmīgu dekoltē.

22 gadus vecā daiļava savu karjeru sāka seriālā «Hollywood Heights».

Hantere Kinga
Hantere Kinga Foto: REUTERS/Scanpix

Jaunā filma seko 1996. gada lentei «Independence Day», kas iekasējusi vairāk nekā 800 miljonus dolāru. Galvenajās lomās Kriss Hemsvorts, Bils Pulmans, Šarlote Geinsbūra u.c.

Anotācija: Mēs vienmēr zinājām, ka viņi kādreiz atgriezīsies. Izmantojot citplanētiešu tehnoloģijas, kuras bija iegūtas pēc pirmā iebrukuma, tika radīta īpaša sistēma planētas aizsardzībai. Taču šo laiku izmantoja arī viņi, un Zemes iedzīvotājus gaida vēl nebijis pārbaudījums - tehnoloģiski modernizētāka, vēl postošāka un masveidīgāka citplanētiešu invāzija. Cilvēku cerība ir tikai daži varoņi, kuri vienīgie spēj izglābt mūsu pasauli no pilnīgas iznīcības.

Foto: REUTERS/Scanpix

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu