Pabeigta Staņislava Tokalova spēlfilmas «Tas, ko viņi neredz» montāža

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunais režisors Staņislavs Tokalovs pabeidzis savas pirmās pilnmetrāžas spēlfilmas - psiholoģiskā trillera «Tas, ko viņi neredz» - montāžu un filma pie skatītājiem kinoteātros nonāks šā gada novembrī, informēja producentu studijas «Ego Media» pārstāve Iveta Dortāne.

Režisors stāstīja, ka filma pašlaik ir samontēta, vēl tikai jāpabeidz skaņas un krāsu pēcapstrāde, kā arī vizuālie efekti. No novembra filmu kinoteātros varēs noskatīties gan skatītāji Rīgā, gan reģionos.

Filmas «Tas, ko viņi neredz» žanrs ir psiholoģisks trilleris ar zinātniskās fantastikas elementiem. Viens no galvenajiem varoņiem filmā ir mākslīgais intelekts.

Pirmo reizi filmas reklāmas video rullītis tiks demonstrēts šajā nedēļas nogalē Cēsīs notiekošajā sarunu festivālā «Lampa», kur diskusijā «Mākslīgais intelekts: cilvēks vs mašīnas» kopā ar datorzinātniekiem un citiem speciālistiem piedalīsies arī Tokalovs.

Tokalova spēlfilmas «Tas, ko viņi neredz» uzņemšana norisinājās 2016. gada rudenī Kukšu muižā pie Tukuma un Rīgā. Galvenās lomas filmā atveido aktieri Andris Keišs, Arnis Līcītis, kā arī aktieri no Krievijas - Katerina Špica un Jevģēnijs Tkačuks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu