«Zvaigžņu ceļš: Bezgalība» globālie kases ieņēmumi nedēļas nogalē sasniedza 89,6 miljonus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zinātniskās fantastikas filmas «Star Trek Beyond» («Zvaigžņu ceļš: Bezgalība») kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības pasaules kinoteātros nedēļas nogalē sasnieguši 89,6 miljonus ASV dolāru (80,7 miljonus eiro).

Pirmajā nedēļas nogalē pēc iznākšanas «Star trek Beyond» kļuva par Ziemeļamerikas kases ieņēmumu līderi ar 59,6 miljoniem dolāru (53,7 miljoniem eiro). Savukārt citās valstīs tā nopelnījusi 30 miljonus dolāru (27 miljonus eiro), liecina kompānijas «Exhibitor Relations» apkopotie dati.

Režisora Džastina Lina uzņemtajā kinolentē spēlē aktieri Džons Čo, Saimons Pegs, Kriss Pains un Zahaijs Kvinto, kā arī tajā redzams jūnijā traģiskā negadījumā bojā gājušais krievu izcelsmes aktieris Antons Jeļčins.

Kā ziņots, 27 gadus vecais Jeļčins jūnijā tika atrasts miris pie savas mājas Losandželosā. Aktieris bija novietojis auto uz stāva piebraucamā ceļa, bet pats izkāpis no tās ārā. Domājams, ka mašīna sāka ripot, piespiežot vīrieti pie mājas žoga.

Jeļčins spēlēja krievu kosmosa kuģu pilotu Pāvelu Čekovu. Nākamajās «Star Trek» filmās nav plānots meklēt Jeļčina aizstājēju, šomēnes paziņoja sērijas producents Dž.Dž.Abramss.

Kā jau ziņots, filmā neliela loma piešķirta ASV tirdzniecības giganta «Amazon» dibinātājam Džefam Bezosam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu