Iznācis filmas «Fantastic Beasts and Where to Find Them» reklāmas rullītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien «Comic-Con» izklaides industrijas konferencē tika izlaists jauns fantastikas filmas «Fantastic Beasts and Where to Find Them» reklāmas rullītis, vēsta kino žurnāls «Variety».

Filma, kurā galveno lomu spēlē «oskarotais» aktieris Edijs Redmeins, ir radniecīga populārajai «Harry Potter» («Harijs Poters») sērijai. Filmas darbība norisinās Ņujorkā 70 gadus pirms Harija Potera sāgā aprakstītajiem notikumiem. Galvenais varonis ir Ņūts Skamanders, kas saraksta mācību grāmatu par burvju pasaules dzīvniekiem.

Filma iznāks šā gada novembrī. Dienu pēc tam, kad sāksies filmas izrādīšana kinoteātros, grāmatas formā tiks izlaists tās scenārijs.

Jaunais reklāmas rullītis sestdien tika izrādīts 6500 Potera faniem, kas bija sapulcējušies «Comic-Con» laikā notikušajā pasākumā.

Pēc video rullīša noskatīšanās Redmeins un kinostudijas «Warner Bros» darbinieki faniem izdalīja «burvju» zižļus. Fani Redmeina vadībā veica «Lumos Maxima» burvestību - iededza gaismu ar saviem zižļiem.

Pasākumā piedalījās arī «Fantastic Beasts and Where to Find Them» režisors Deivids Jeitss un aktieris Kolins Farels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu