Septītajā sezonā pie Dzelzs troņa tikšot Dinerīsa Tārgārjena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārā seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») veidotāji jaunajā sezonā sola vēl neredzētus notikumu pavērsienus, savukārt «Triobet» bukmeikeri paredz, ka septītās sezonas beigās Dzelzs tronī beidzot sēdēs Dinerīsa Tārgārjena.

Pēdējo gadu laikā seriāls «Troņu spēle» ir kļuvis par vienu no skatītākajiem seriāliem. Tā veidotāji ir pacentušies, lai asinsstindzinošie un neparedzamie notikumi spētu pārsteigt pat vispieredzējušāko seriālu skatītāju. Tas ir kļuvis slavens ar to, ka autoram Džordžam R. R. Mārtinam par ieradumu kļuvis pēkšņi un negaidīti nogalināt skatītāju iemīļotus varoņus, nesaudzējot arī seriāla galvenos tēlus. Gandrīz katru sezonu Dzelzs tronī valda cits seriāla varonis, tādēļ radusies liela intriga par to, kurš to iegūs septītās sezonas beigās.

Ir izvērtušās plašas diskusijas un lielākie seriāla piekritēji jau izvēlējušies iemīļotākos varoņus, kuriem tie novēlētu sēdēt Dzelzs tronī. Sestās sezonas beigās troni ieguva Serseja Lanistera, tomēr «Triobet» bukmeikeri uzskata, ka visticamāk septītajā sezonā troņa īpašniece būs Dinerīsa Tārgārjena, kas novērtēta ar koeficientu 1,5 jeb 67% varbūtību. Par mazāk ticamiem kandidātiem tiek uzskatīts Džons Snovs, kura kāpšanu tronī vērtē ar koeficientu 2,75 jeb 36% iespējamību un Serseja Lanistera, kuras palikšanu tronī vērtē ar koeficientu 4.00 jeb 25% varbūtību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu