Par spīti kritikai, «Pašnāvnieku vienība sāk pārliecinoši!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Supervaroņu filma «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība»), neskatoties uz skarbo kritiku («Rotten Tomatoes», kurā apkopotas kino kritiķu atsauksmes, filmai dots tikai 31% pozitīva novērtējuma), pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kino topa 1. vietu. Atgādinām, ka krāšņajā filmā attēloti vairāki antivaroņi ar īpašām spējām, kurus pilsētas Gotemas varasvīri izmanto pilsētas pasargāšanai.

Filma nedēļas nogalē iekasējusi vairāk par prognozētajiem 120 miljoniem. Rezultāts ir 135 miljoni ASV dolāru no biļešu tirdzniecības kinoteātros.

Filmā galvenās lomas atveido tādas Holivudas pirmā lieluma zvaigznes kā Bens Afleks, Vils Smits, Margo Robija un Džereds Leto.

«Pašnāvnieku vienība» vēsta par īpašu, valdības izveidotu specvienību, kurā tiek apvienoti nežēlīgākie komiksu žanra ļaundari pasaulē. Viņu uzdevumos ietilpst bīstamākās misijas, savukārt specvienības vadītājiem ir izaicinājums savaldīt neprognozējamos cīnītājus.

Tikmēr otrs jaunums - jauna, asprātīga, rotaļīga režisora Berija Zonnenfelda komēdija runča Gārfīlda stilā «Deviņas dzīvības» («Nine Lives»), ar nieka 9,5 miljoniem ierindojusies 6. vietā. Filmā galvenās lomas atveido Kevins Speisijs («Neciešamie bosi», «Kazino Džeks», «Supermens atgriežas», «Amerikāņu skaistums»), Dženifera Gārnere («Karaliste», «Elektra», seriāls «Alias») un Kristofers Vokens («Noķer mani, ja vari», «Septiņi psihopāti», «Lubene»).

2. vietā pamatīgs kritums janajai filmai par Džeisonu Bornu (22 miljoni), bet komēdija «Sliktās mammas» («Bad Moms»), kurā galvenās lomas atveido tādas spilgtas aktrises kā Mila Kunis, Katrīna Hāna, Kristīna Aplgeita un Džada Pinketa-Smita, ar 14 miljoniem numur 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu