«Pašnāvnieki» ASV kino topā uzveic «Cīsiņus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Supervaroņu filma «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība»), neskatoties uz skarbo kritiku («Rotten Tomatoes», kurā apkopotas kino kritiķu atsauksmes, filmai dots tikai 31% pozitīva novērtējuma), otro nedēļu pēc kārtas atrodas Ziemeļamerikas kino topa 1. vietā. Atgādinām, ka krāšņajā filmā attēloti vairāki antivaroņi ar īpašām spējām, kurus pilsētas Gotemas varasvīri izmanto pilsētas pasargāšanai.

Tiesa, filma otrajā nedēļā iekasējusi par 67% mazāk - 43,7 miljonus dolāru.

Filmā galvenās lomas atveido tādas Holivudas pirmā lieluma zvaigznes kā Bens Afleks, Vils Smits, Margo Robija un Džereds Leto.

«Pašnāvnieku vienība» vēsta par īpašu, valdības izveidotu specvienību, kurā tiek apvienoti nežēlīgākie komiksu žanra ļaundari pasaulē. Viņu uzdevumos ietilpst bīstamākās misijas, savukārt specvienības vadītājiem ir izaicinājums savaldīt neprognozējamos cīnītājus.

Galvenais «Pašnāvnieku» konkurents - runājošas desas multfilmā «Sausage Party» («Cīsiņu klubs») ar 33,6 miljoniem numur 2.

Šo dīvaino animācijas filmu pieaugušajiem piedāvā Holivudas skandalozākais komiķis Sets Rogens («Sliktie kaimiņi», «Sekss, narkotikas un zvaniņš skan», «Intervija ar diktatoru»). «Cīsiņu klubs» ir par pārtikas neticamajiem piedzīvojumiem lielveikalā! Ēdamdraugiem būs jāuzzina atbilde uz svarīgāko jautājumu: vai pastāv dzīve ārpus lielveikala un kas notiek ar pārtiku, kad tā nonāk cilvēku virtuvē.

Latvijas kinoteātros filma no 26. augusta.

3. vietā «Disney» filma bērniem «Pīts un pūķis» (Pete's Dragon), par maza zēna, kas dzīvo mežā, draudzību ar pūķi.

«Pīts un pūķis»
«Pīts un pūķis» Foto: publicitātes

4. vietā kritums jaunajai filmai par Džeisonu Bornu (13,6 miljoni), bet komēdija «Sliktās mammas» («Bad Moms»), kurā galvenās lomas atveido tādas spilgtas aktrises kā Mila Kunis, Katrīna Hāna, Kristīna Aplgeita un Džada Pinketa-Smita, ar 11,4 miljoniem numur 5.

Pagājušās nedēļas jaunums - jauna, asprātīga, rotaļīga režisora Berija Zonnenfelda komēdija runča Gārfīlda stilā «Deviņas dzīvības» («Nine Lives»), noslīdējusi uz 9. vietu. Filmā galvenās lomas atveido Kevins Speisijs(«Neciešamie bosi», «Kazino Džeks», «Supermens atgriežas», «Amerikāņu skaistums»), Dženifera Gārnere («Karaliste», «Elektra», seriāls «Alias») un Kristofers Vokens («Noķer mani, ja vari», «Septiņi psihopāti», «Lubene»).

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu