Runājošie cīsiņi ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kinoteātri Latvijā šonedēļ iepriecinās melnā humora cienītājus. Jau šajā piektdienā, 26. augustā, tajos pirmizrādi piedzīvos bezkaunīgi izaicinošā animācijas filma pieaugušajiem «Cīsiņu klubs» («Sausage Party»).

Neparastā komēdija «Cīsiņu klubs», kas iekļauta daudzu TV seriāla «Dienvidparks» fanu vasaras gaidītāko kino piedzīvojumu sarakstā, vēsta par kāda lielveikala pārtikas produktiem, kuri sapņo par šķietami skaisto dzīvi ārpus veikala. Piešķirot cīsiņiem, burkāniem un pat sieram cilvēcīgas īpašības, filmas veidotāji ironizē par to, kā pārtika jūtas un rīkojas, kad beidzot nonāk cilvēku virtuvē. Amizantajā animācijas stāstā, kas, starp citu, paredzēts tikai pieaugušo auditorijai, netrūkst dramatisma, dinamiskuma un satriecoša melnā humora.

Foto: Kadrs no filmas

Izaicinošās komēdijas «Cīsiņu klubs» publiskā seja ir skandalozākais komiķis Sets Rogens, kurš, starp citu, tiek uzskatīts ne vien par šā brīža talantīgāko, bet arī pelnošāko komiķi Holivudā. Viņš ir viens no šīs asprātīgās animācijas filmas producentiem un scenāristiem.

Taču ne mazāk iespaidīgs ir komēdijas «Cīsiņu klubs» režisoru sastāvs. Melnā humora lauciņā lieliski ir iejutušies mūsdienu spilgtākie animācijas filmu režisori Konrāds Vernons un Gregs Tairnens. Vernona līdzšinējo profesionālo sasniegumu vidū ir tādi animācijas meistardarbi kā «Šreks 2» un «Madagaskara 3», savukārt Tairnens gadiem ilgi ir strādājis pie pasaulē populārā animācijas seriāla par vilcieniņu Tomasu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu