«Singapūras satīns» ieraksta filmai muzikālu reklāmas rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoprojekts «Spektrs» un latviešu repa supergrupa «Singapūras satīns» nāk klajā ar filmai «Mans draugs - nenopietns līķis» («Swiss Army Man») veltītu kompozīciju un īpašo muzikālo treileri. «Pirmo reizi nācās darīt kaut ko tamlīdzīgu, taču process un rezultāts ir interesants. Dziesmā centāmies atspoguļot filmas atmosfēru, kā arī pāris konkrētas ainas. Skaidrs ir tas, ka dziesma pēc filmas noskatīšanās skatītājam iegūs jaunu vērtību,» saka «Singapūras satīna» dalībnieks Kristaps Strūbergs aka SU$HI TAKEØUT. Noskaties!

Kinoprojekts «Spektrs» un Labs Kino piedāvā vienu no gada neparastākajām, savdabīgākajām un arī provokatīvākajām filmām «Mans draugs - nenopietns līķis». Tieši tādēļ «Spektrs» griezās pie Latvijas neparastākās, savdabīgākās un arī provokatīvākās supergrupas «Singapūras satīns» ar lūgumu ierakstīt īpaši filmai veltītu kompozīciju - un puiši nepievīla! Filmas neparastais saturs un vizuālais tēls apvienojumā ar «Singapūras satīna» īpatnējo skanējumu un dziesmu tekstiem radīja savienojumu, kuram līdzīgs Latvijā vēl nav pieredzēts.

«Muzikālā pavadījuma iedvesmas avots ir filmas pamatā esošā lieliskā prasta humora un emocionāli nopietnā vēstījuma saspēle. Īpašu noskaņu, protams, piešķir arī par dārgu naudu iegādātie klavieru sampli, kas pielīdzināmi eņģeļu kora balsīm vasaras saulrietā,» tā Niks Evalds aka DJ Džons Gucci, mūzikas autors.

«Neparasta un unikāla filma pieprasa sev tikpat neparastus un unikālus sadarbības partnerus, un mums uzreiz bija skaidrs, ka Singapūras satīns ir īstais partneris tik īpašam un labā nozīmē trakam projektam, jo spēs pilnībā uzķert filmas autoru paustās domas!» raksta Sergejs Musatovs, kinoprojekta «Spektrs» līdzdibinātājs.

Par filmu

Henks (Pols Dano) ir cietis kuģa katastrofā un attapies viens uz neapdzīvotas salas. Izmisumā jau gandrīz nolēmis padarīt sev galu, viņš piepeši atrod vēl vienu krastā izskaloto… kurš gan jau ir miris. Taču kompānija ir un paliek kompānija, un ar Menija (Daniels Redklifs) palīdzību Henkam ir iespēja ne tikai saglabāt veselo saprātu, bet arī nonākt mājās… Filma ir saņēmusi Sandensas kinofestivāla balvu par labāko režiju Denam Šeinertam un Danielam Vonam.

Filma «Mans draugs - nenopietns līķis» Latvijas kinoteātros no 2. septembra, bet īpašos ziņkārīgo seansos - jau no 29. augusta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu