«Pašnāvnieki» ASV piekāpjas jaunam šausmu trillerim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uzlecošās šausmu filmu režijas zvaigznes, urugvajieša Fedes Alvareza («Evil Dead») jaunākais darbs «Cilvēks tumsā» («Don’t Breathe») apturējis «Pašnāvnieku vienības» uzvaras gājienu ASV kino topā, ziņo «collider.com».

Filma, kuru nesen Latvijā bija iespējams noskatīties īpašā Kinoblogeru seansā (skat. video), nedēļas nogalē iekasējusi 26,1 miljonu dolāru.

Anotācija: Trīs pusaudži ielaužas mājā, kurā dzīvo akls vientuļnieks, izbijis kara veterāns. Klīst baumas, ka viņš savā pagrabā slēpjot lielu naudu. Viņi domāja, ka šī būs viegla lieta. Taču kļūdījās. Aklā vīra pagrabā atrodas kaut kas pavisam cits...

Līdz ar to supervaroņu filma «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») atkāpusies uz 2. vietu ar 12,1 miljonu.

Foto: publicitātes


Animācijas filma «Kubo and the Two Strings» (Kubo un divas stīgas) ar 7,9 miljoniem numur 3. Skatītāju iemīļotās animācijas filmas «Kastīši» (The Boxtrolls) veidotāju jaunā filma vēsta par to kā atjautīgais un labsirdīgais zēns vārdā Kubo dzīvo nelielā piejūras pilsētā, un viņam patīk stāstīt citiem dažādus stāstus un spēlēt japāņu mūzikas instrumentu sjamisenu. Kādu dienu viņš nejauši atbrīvo pagātnes garu, kurš, senas atriebības dzīts, sāk vajāt zēnu. Kubo dodas ceļā, lai rastu padomu, kā uzveikt ļaunumu. Viņš sastop Pērtiķieni un Vaboli, un nu visus trīs gaida neparasts piedzīvojums. Viņu uzdevums ir izglābt Kubo ģimeni un atklāt senu noslēpumu – kādēļ gāja bojā viņa tēvs, pasaulē dižākais samurajs. Ar maģiskā mūzikas instrumenta sjamisena palīdzību Kubo stāsies pretī naidniekiem, lai atklātu dzimtas noslēpumu, atkal apvienotu ģimeni un piepildītu savu likteni.

Vietu zemāk multfilma «Sausage Party» («Cīsiņu klubs»), bet top5 noslēdz Džeisona Stethema jaunākais grāvējs «Mechanic: Resurrection».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu