Miris amerikāņu komēdiju aktieris Džīns Vailders

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wiki

Amerikāņu komēdiju aktieris Džīns Vailders (Gene Wilder), īstajā vārdā Džeroms Silbermans, ir miris 83 gadu vecumā, pirmdien ziņoja ASV telekanāls CNN, atsaucoties uz viņa radiniekiem.

Vailders nomira svētdienas vakarā savās mājās Konektikutas štata Stamfordas pilsētā no Alcheimera slimības komplikācijām.

«Džīns Vailders, viens no mūsu laika patiesi dižajiem talantiem, ir aizgājis. Viņš svētīja ar savu īpašo maģiju katru filmu, kuru mēs kopā izveidojām, un svētīja manu dzīvi ar savu draudzību. Mums viņa ļoti pietrūks,» paziņoja Holivudas kinorežisors Mels Brukss, kura daudzās filmās Vailders bija spēlējis galvenās lomas.

Vailders kļuva slavens ar lomām galvenokārt pagājušā gadsimta sešdesmito, septiņdesmito un astoņdesmito gadu filmās «Vilijs Vonka un šokolādes fabrika», «Jaunais Frankenšteins», «Producenti», «Bonija un Klaids», «Liesmojošie segli».

Aktierim pirms trim gadiem tika diagnosticēta Alcheimera slimība, bet viņš neizpauda plašākai sabiedrībai savu veselības stāvokli, lai neliktu faniem vilties, sacīja Vaildera radinieks Džordans Vokers-Perlmans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu