Ēķis slepenībā uzņēmis pikantu komēdiju «Svingeri»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Pazīstamais producents Andrejs Ēķis un jaunā dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce ir pieņēmuši jaunu izaicinājumu un slepenībā uzņēmuši pikantu komēdiju «Svingeri». Ar savu atgriešanos režisora krēslā Ēķis plāno lauzt slaveno leģendu, ka «latvieši par seksu nerunā». Filma plāno izaicināt skatītājus, pierādot, ka spējam ar humoru runāt par savstarpējām attiecībām ar erotikas devu. Filma uz kinoekrāniem iznāks 9. decembrī.

Filmas ar skandalozo nosaukumu uzņemšanu veiksmīgi izdevies turēt noslēpumā līdz pat šim brīdim, un jau pavisam drīz, decembrī, to varēs redzēt kinoteātros visā Latvijā. Galvenajās mīlētāju lomās iejutušies izcilākie Latvijas aktieri – Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne un Ģirts Ķesteris. Spēlfilmā izaicinošās lomās sevi pieteiks arī divi daudzsološi jaunie talanti – Kristīne Belicka un Jurijs Djakonovs. Pārsteigums Latvijas publikai būs slavenā mūziķa Jāņa Jubalta piedalīšanās, kuram tā būs debija aktiera ampluā.

Foto: Kadrs no filmas

Andrejs Ēķis stāsta: «Filmā tiek risinātas vienkāršas, bet ļoti arhetipiskas situācijas. 25 gadus pēc Latvijas neatkarības atgūšanas divos stāstos apvienosies dažādu sociālo slāņu cilvēku, septiņu dažādu raksturu stāsti. Filma atspoguļo šo savstarpējo stāstu mijiedarbību, atklājot individuālo tēlu dziļākos zemapziņas slāņus vizuālā valodā. Stāsti ir savstarpēji atšķirīgi, tos vieno tikai tēma – vēlme būt mīlētam.»

Komēdijas «Svingeri» sižeta pamatā būs stāsts par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta – vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. Nav šaubu, ka skandalozās sižeta tēmas raisīs karstas diskusijas Latvijas sabiedrībā. Filma tapusi, sadarbojoties Forum Cinemas, Cinevilla Studios un Platforma Film. Filmas izplatītājs Latvijā ir UzKino. «Svingeri» ir pirmā filma, kurā Forum Cinemas piedalās kā producents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu