«Cilvēks tumsā» jau otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uzlecošās šausmu filmu režijas zvaigznes, urugvajieša Fedes Alvareza («Evil Dead») jaunākais darbs «Cilvēks tumsā» («Don’t Breathe») turpina savu nelielo uzvaras gājienu ASV kino topā, ziņo «collider.com».

Filma, kuru nesen Latvijā bija iespējams noskatīties īpašā Kinoblogeru seansā (skat. video), otrajā nedēļas nogalē iekasējusi vien 15,7 miljonus dolāru, taču ar to pietika, lai saglabātu 1. vietu ASV kino topā.

Anotācija: Trīs pusaudži ielaužas mājā, kurā dzīvo akls vientuļnieks, izbijis kara veterāns. Klīst baumas, ka viņš savā pagrabā slēpjot lielu naudu. Viņi domāja, ka šī būs viegla lieta. Taču kļūdījās. Aklā vīra pagrabā atrodas kaut kas pavisam cits...

Supervaroņu filma «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») arīdzan saglabājusi savu 2. vietu ar 10 miljoniem.

Foto: publicitātes


Pārējās trīs vietas animācijai. 3. vietā «Disney» filma bērniem «Pīts un pūķis» (Pete's Dragon), par maza zēna, kas dzīvo mežā, draudzību ar pūķi. 4. vietā «Kubo and the Two Strings» (Kubo un divas stīgas), bet top5 noslēdz runājošas desas multfilmā «Sausage Party» («Cīsiņu klubs»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu