«Džeks Rīčers: Nekad neatgriezies» pirmizrāde jau šonedēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

20. oktobrī 18:30 k/t «Kino Citadele» notiks «Kinoblogeri piedāvā» īpašais pirmizrādes seanss gaidītajai spriedzes filmai «Džeks Rīčers: Nekad neatgriezies» («Jack Reacher: Never Go Back»).

Laiks rit savu gaitu, un lietas mainās tik ātri un bieži, ka reizēm gandrīz vai skumji kļūst. Lielbritānija salauž Eiropas Savienības sirdi, Brandželīna salūst pati, bet gandrīz visu augustu līst lietus. Tāpēc ir tik patīkami atcerēties, ka pasaulē vēl tomēr ir dažas lietas, kas stingri stāv kā stāvējušas un uz kurām var nešaubīgi paļauties, - kino jomā šādu mierinājumu un solījumu par vienmēr kvalitatīvi un izklaidējoši pavadītu laiku var sniegt neviens cits kā Toms Krūzs ar savām spriedzes filmām, kuras garlaikoties neliks nekad. Kā uzmundrinājums drūmajā rudenī nāks turpinājums Krūza 2012. gada veikumam «Džeks Rīčers».

Anotācija: Ierodoties savā iepriekšējā darbavietā - 110. iecirknī, Rīčers uzzina, ka cilvēks, kurš savulaik palīdzēja viņam nenokļūt nopietnās nepatikšanās, - majore Sūzena Tērnere - pirms pāris dienām arestēta uz aizdomu pamata par apjomīga kukuļa saņemšanu. Un viņš pats tiek apsūdzēts slepkavībā, kas izdarīta pirms 16 gadiem. Dīvaina sagadīšanās vai smalki izplānota sazvērestība? Zinot Džeku Rīčeru, nav šaubu, ka viņš ir gatavs uz visu, lai noskaidrotu patiesību… Filmas pamatā - Lī Čailda romāns «Never go back».

Pirmās filmas režisors Kristofers Makvorijs vadības grožus šoreiz ir nodevis Edvarda Cvika rokās («Legends of the Fall», «Blood Diamond»), kurš jau reiz ar Krūzu ir sadarbojies 2003. gada filmā «The Last Samurai». Bet uz ekrāna Krūza partneres lomā šoreiz redzēsim Kobiju Smoldersu («How I Met Your Mother», «The Avengers»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu