Garone uzņems filmu «Pinokio»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mateo Garone uzņems jaunu ekranizējumu par Karlo Kollodi radīto tēlu Pinokio.

Režisors filmu «Pinocchio» uzņems pēc paša sarakstīta scenārija, un filmā koka zēna tēvu Džepeto atveidos itāļu aktieris Tonijs Servillo. Filmas uzņemšana sāksies nākamā gada pavasarī Itālijas Lacio un Toskānas reģionā.

«Garone ir filmu veidotājs ar fantastisku izdomu, kas palīdzēs atdzīvināt vienu no klasiskajām animācijas filmām,» atklāja filmu izplatīšanas uzņēmuma «HanWay Films» vadošais direktors Gabriels Stjuarts.

Par režisora pieeju filmas veidošanai tiek teikts: lai radītu Pinokio un visus viņa pasaules dzīvniekus un radības, tiks izmantotas gan protēzes un speciāla kosmētika, gan datorgrafika.

Pats Garone atzinis, ka ar šo filmu viņš vēlas «pabeigt savu ceļojumu cauri pasaku pasaulei, kuru sāka ar filmu «Il racconto dei racconti» («Visu stāstu stāsts»).

«Pinokio ir tēls, kurš vienmēr man šķitis interesants. Viņa ietekme noteikti bijusi manāma dažās no manām filmām,» stāstīja Garone.

Servillo ir viens no vadošajiem Itālijas aktierim, kurš tēlojis ar «Oskaru» apbalvotajā filmā «La grande bellezza» («Dižais skaistums»). Savukārt Garone nopelnījis divus apbalvojumus Kannu kinofestivālā - 2008.gadā par filmu «Gomorrah» un 2011.gadā par filmu «Reality».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu