Komēdiju šausmu filma uzveic Džeku Rīčeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Likumsakarīgi (Helovīna nedēļa), bet ASV filmu topā otro nedēļu pēc kārtas līderis ir Tailera Perija (Tyler Perry) komēdiju šausmu filma «Boo! A Madea Halloween».

«Boo! A Madea Halloween» nedēļas nogalē iekasēja 27,6 miljonus, bet Toma Krūza «Džeks Rīčers» («Jack Reacher: Never Go Back») - 23.

Foto: publicitātes

«Džeks Rīčers: Nekad neatgriezies» anotācija: Ierodoties savā iepriekšējā darbavietā - 110. iecirknī, Rīčers uzzina, ka cilvēks, kurš savulaik palīdzēja viņam nenokļūt nopietnās nepatikšanās, - majore Sūzena Tērnere - pirms pāris dienām arestēta uz aizdomu pamata par apjomīga kukuļa saņemšanu. Un viņš pats tiek apsūdzēts slepkavībā, kas izdarīta pirms 16 gadiem. Dīvaina sagadīšanās vai smalki izplānota sazvērestība? Zinot Džeku Rīčeru, nav šaubu, ka viņš ir gatavs uz visu, lai noskaidrotu patiesību… Filmas pamatā - Lī Čailda romāns «Never go back».

3. vietā vēl viena šausmu filma - 2014. gada «Ouija» turpinājums «Ouija: Origin of Evil».

Trilleris «Grāmatvedis» («Accountant»), kurā galvenās lomas atveido tādas spilgtas un godalgotas kino personības kā Bens Afleks, Dž. K.Simonss un Anna Kendrika, šonedēļ 4. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu