Video: latviešu filmas «Nameja gredzens» režisora krēslā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā video stāstu «Filmas Nameja gredzens aizkadrā» par Latvijas jaunās leģendu filmas tapšanu un tās režisora darbu.

Aktieris Gints Andžāns, kurš filmā atveido Sakenu, Nameja labāko draugu kopā ar režisoru Aigaru Graubu, galveno operatoru Valdi Celmiņu un scenārija autoru Maksu Kinnigu ieskatās Nameja gredzena leģendā un atklāj iepriekš neredzētus faktus par filmas veidošanas procesu.

«Filmas Nameja gredzens aizkadrā» sērijā ir 12 stāsti, kas šoruden uzņemti «Nameja gredzens» filmēšanas laukumā. Ikvienam interesentam ir iespēja savām acīm redzēt, kā Latvijā notiek filmas uzņemšana un skatīt unikālus kadrus, kas nekad nenonāks līdz kino ekrāniem.

Tajos var uzzināt arī par filmas varoņiem un aktieriem, kuru vidū ir starptautiskas zvaigznes. Starp tiem arī pasaulē populārā seriāla «Vikingi» aktieris Edvīns Endre, kuram uzticēta galvenā loma - Namejs.
Tāpat skatītāji varēs vairāk uzzināt par filmā izmantotajām dekorācijām, grima un kostīmu tapšanu, kaskadieru trikiem un viduslaiku ieročiem.

Visi «Filmas «Nameja gredzens» aizkadrā» video stāsti pieejami mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā.

«Filmas «Nameja gredzens» aizkadrā» video stāsti

Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #NamejaGredzens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu