Noskaties: Anistone jaunā, ekstrēmā Ziemassvētku komēdijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ja komēdija «Paģiras» jums likās ekstrēma, tad noskatieties jaunās Ziemassvētku komēdijas «Biroja Ziemassvētku ballīte» («Office Christmas Party») rullīti! Tik traku ballīti, iespējams, līdz šim nebūsiet piedzīvojuši!

Filmā galvenajās lomās ir jau iepriekš uz ekrāniem («The Switch», «Horrible Bosses») redzētais pāris - Džeisons Beitmens (Jason Bateman) un Dženifera Anistone (Jennifer Aniston).

Anistone filmā iejutusies kādas kompānijas vadītājas tēlā, kura nav pārāk lielā sajūsmā par darbinieku iecerēto biroja Ziemassvētku ballīti.

Neskatoties uz viņas iebildumiem, Keitas Makinonas (Kate McKinnon) atveidotās varones skubināti, darbinieki tomēr sarīko kārtīgu ļembastu.

Filmas reklāmas rullīti redzams, kā viens no darbiniekiem Santa Klausa tērpā nobrauc lejā pa kāpnēm ar ragaviņām, telpās tiek dedzinātas Ziemassvētku egles un, protams, neiztiek arī bez Rūdolfa - briedīša.

Filma uz ekrāniem iznāks 9. decembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu